Woman in black

Så går du også rundt med en smerte, som du ikke forstår? Har du et mønster som bliver ved med at gentage, også selvom du har prøvet ALT? Så mig hjælpe dig! Men lad mig samtidig advare dig, at jeg er IKKE en quick fixer! DU skal arbejde dybt og tør se nogle sandheder i øjne – for du skal tage ansvar for de omstændigheder du står i, og forløse de blokkeringer og historier du fortæller dig selv. Nogle historier har lange dybe rødder, og vi skal have hele roden med op. Dog har vi nogle gange behov for at tage den i bider og at ”angribe” den fra flere sider, for at alt kommer med. Kort sagt så hjælper jeg dig med:

∞ At se og indse det du ikke vil

∞ At fortælle dig om historierne bag

∞ At tage din kraft hjem

∞ At sørge for at du står stærkt i dig selv

∞ At udfolde dit fulde potentiale.

Optaget af: Cecilie Wolf, Mads Arnbjerg og Frederik Gjersen en dag i april 2021
Pris

1 time: 1.400,- kr

30 min: 700,- kr 

15 min: 350,- kr 

Alle priser er ekskl.. moms ved coaching og momsfritaget ved (online) kropsbehandling. 

Svar på mail, sms, messenger: 185,- kr inkl.. moms

Aftentider + weekend tider er dobbelt op i pris.

Lad mig det vide, hvis du ønsker vores samtale at blive optaget, så modtager du en mp3 fil  bagefter.

Vi kan mødes via

∞ Telefon 3051 7090

∞ Skype: anette.traberg.lind

∞ Zoom: Anette Traberg Lind

∞ Mail: mail@anettetraberglind.com

∞ Buskhedevej 7, 8600 Silkeborg.

Kvinde ved træ

Anette er bare fantastisk!

“Jeg har brugt Anette på mail, haft hende i telefonen og været på briksen hos hende i Silkeborg. Jeg bruger hende til stort og småt, og jeg føler mig meget set og forstået. Efter en omgang i Anettes nærvær føler jeg mig renset og lettet. Hun er en fantastisk dygtig healer og clairvoyant. Hun hjælper mig med at forstå nuværende handlingsmønstre, heale og ændre dem, der ikke tjener mig, og som jeg ønsker ændret. Hun arbejder med det, der foregår her og nu, overbevisninger jeg har taget til mig i barndommen eller fra tidligere liv. Hjælp fra Anette er en god omgang allround indre rengøring.”          

∞   

Neneh, studerende 

Anette har en kæmpe viden, som hun deler ud af.

Anette er et af de skønneste mennesker, jeg kender. Hun favner alle mennesker med kæmpe respekt og kærlighed. Samtidig er hun virkelig dygtig til at formidle alt sin viden med sin dejlige humor og med en lethed, som gør det nemmere at forholde sig til.

Anette har en kæmpe viden, som hun er SÅ dygtig til at dele ud af. Hun er en person, jeg virkelig har stor respekt for, og som jeg føler mig tryg ved at bruge. Hun har hjulpet mig i mange situationer, til tider har hun været en livline, som jeg altid har kunne regne med.

Hvis du gerne vil videre med din udvikling i livet, og gerne vil møde en som mærker, og ser dig lige som den du er, så vil jeg anbefale dig at møde Anette, hun er så vidunderlig.

∞  

Rosemai, selvstændig

Anette er så meget spot on!

“Hun er klog og kærlig, og har den dejligste humor – og så holder det max, det hun formidler. Healings energien er høj og fantastisk virksom, og hendes blik giver altid dybt mening. Også i længden, og nogle gange først over tid, fordi der kan være så mange lag som spiller sammen og er ved at udfolde sig i en og i ens liv, mens andre slipper. Uanset hvad så har Anette altid fat i kernen!
Highly recommended. “

∞  

Savannah, selvstændig

Strandplante

Meditationer

Et pusterum fra hverdagen! Tid til fordybelse og nærvær med dig selv.

Yoga grå i grå Silkeborg

Yoga

Fordybelse, ro og nærvær smeltet sammen til yin healing yoga, der naturligvis krydres med healing.

Styrke, power og bevægelse smeltes sammen til p.a.s.s. yoga. Ugentlige hold i Silkeborg – og ja der kommer noget online i 2020.

Eyes Anette looking at you Monies

Session

Jeg møder dig lige dér, hvor du er, og hjælper med at skabe klarhed, plads, ro og ikke mindst transformation,

Jeg lytter til dig, og hvad der rør sig i dit liv – og derfra arbejder vi sammen videre. Intet er for småt…intet er for stort.