TIDLIGERE THETAHEALING® BASIS – NU UDVIDET UDDANNELSE MED EGEN VIDEN 

På denne uddannelse åbner vi op for den bevidsthed der ligger i hjertet, for hjertet tåler alt, ved alt, håber alt og udholder alt. Hjertet bærer på en dyb og unik bevidsthed som er mange gange større end vores hjerne. Når vi forbinder os til vores hjerte kommer vi hjem, men vi kan også møde smerte, sorg, og stress som vi måske har gemt på, eller fortrængt. 

Vi kan have en tendens til at løbe fra det der smerter os, men når vi tør at gå livet i møde med et åbent hjerte så møder vi livet, i sin reneste form. Man kan sige at vi starter livet igen – og at vi genstarter vores hjerte. 

Øjne Anette kikker direkte Monies

Den pureste ubetingede kærlighed

 

Det kræver en portion mod at møde hjertet åbent, og med et nysgerrigt sind. Dette kan kun ske når vi tør at stille os sårbare, og stå ved vores smerter. 

Ved at gå ind i hjertet fra et specifikt sted, får vi åbnet op for en dyb kontakt til vores sjæl, vores unikke viden, og til Universets enestående energi og magi. Herfra har vi den pureste  ubetingede kærlighed.

 

Er du klar til at komme med på denne dybe rejse?

Under uddannelsen i “Hjertets ekspansion” kommer vi favn omkring – “Åbn for hjertets visdom” er del 1. 

Vi gennemgår de forskellige hjernebølger og deres frekvenser, så vi ved hvor vi er, hvordan vi bevæger os i arbejdet, og hvorledes vi går dybt uden at tjekke ud (uden at falde i søvn). Falder du i søvn gentagende gange kan det skyldes at healingen er så kraftig at det er bedst at du ikke er bevidst til stede, eller måske er du ikke klar til at møde det som er. 

Vi skal nørde i overbevisninger. Spørgsmål som: Hvorfor tror du det, som du tror? Hvad får du ud af at holde fast i dén tro? Vil blive diskuteret og besvaret. Du vil lære om de fire overbevisnings planer; kerne plan, genetisk plan, historisk plan og sjælsplan. Vi lærer disse at kende og hvorledes vi kan cleare overbevisninger. Hvis vi ikke får clearet på alle planer vil overbevisningen og dermed de samme oplevelser komme, igen og igen.

Du vil lære at se, og forstå hvorfor du skaber de oplevelser som du gør, og forstå hvad det er du bør lære af det. Vi skal lære at mærke de sande svar indeni os selv, og fra vor reneste sted, nemlig hjertet. Dette vil I guides i over dagene, hvor vi er sammen.

I dagene vil du også lære at læse en anden person, såfremt du får tilladelse til det. Der er ganske få etiske regler, og de er simple – så dem lærer du hurtigt. Du vil også lære at kunne kende forskel på den “hvide magi” kontra den “sorte magi”. Du kommer til at kende forskel på de drømme din sjæl har, og hvad det menneskelige ego har af drømme. Vi skal møde vores guider og skytsengle, og måske endda skal nogle af dem fyres, hvis de holder os tilbage i vores udvikling. Under uddannelsen kommer vi også omkring de forskellige eksistensplaner, og her vil vi kunne se de løfter, eder, og troskab vi har aflagt, og naturligvis cleare disse.

Du vil ligeledes under uddannelsen få redskaber til at afslutte gammel karma, negative tankeformer og sjæls kontrakter. Der skal naturligvis være plads til at kalde flere sjælevenner ind i livet, og måske endda en ny sjælepartner (kæreste) ind, men inden vi kalder nyt ind er det vigtigt at vi er skilt med det fra tidligere – også energetisk. Hvis vi stadig bærer rundt på sjælefragmenter af tidligere partnere, kan det blive svært at skabe rum og plads, til den nye kærlighed. Det kan endda være svært at overgive os i fuldstændighed til den nye kærlighed. Derfor er det væsentligt at vi også lader os skille åndeligt, og hermed frigøres.  

På uddannelsen runder vi af med en dyb meditation, den såkaldte DNA-aktivering. Her skal du blot nyde og lade kroppen modtage denne vidunderlige healing. Alle deltagere på uddannelsen får en certificering ved fuld deltagelse over alle tre sammenhængende dage, og med kravet om en udvikling/træning i at skabe forbindelse til hjertet.

DETTE VIL VI GENNEMGÅ PÅ DEL 1, “ÅBN FOR HJERTETS VISDOM”, UNDER UDDANNELSEN I “HJERTETS EKSPANSION”:

       ∞ vores forbindelse til vores sjæl, til mestrene, samt skaberen

       ∞ den direkte og rene kontakt fra et særligt punkt i hjertet

       ∞ om hjernebølgerne og hvad vi bruger dem til

       ∞ hvordan vores energi påvirker andre 

       ∞ om overbevisninger og de forskellige planer de ligger gemt på

       ∞ at bruge kroppen versus dit hjerte til at finde svarene med

       ∞ at finde sjæls kontrakter og aftaler, samt at kunne forløse disse

       ∞ om sjælefragmenter og hvordan de cleares

       ∞ din sjæls drømme vs dit egos drømme

       ∞ om dine guider, skytsengle og -dyr

       ∞ om de forskellige eksistensplaner, samt vores løfter, eder, og troskab som skal frigøres

       ∞ meditationer, at sende lys og kærlighed, og en afslutning med den dybe DNA-aktivering

Ved fuld deltagelse samt udvikling, certificeres alle deltagere på sidste dag.  

 

Alt dette vil vi nå og mere til, på tre sammenhængende dage hvor vores hjerter vil ekspandere i fuld flor i Bines Hus ved magiske Himmelbjerggården. 

For når vi skaber sammen med vores sjæl, fra vores særlige punkt i hjertet, og tør tage de skridt som det kræver, så åbner livet op for en hel ny dimension. 

Jeg stiller min viden til rådighed alle dage, så vi kommer favn, trygt og sikkert omkring.

Jeg glæder mig til at møde dig. 

Kærligst,

 

Book en afklarende samtale

Er du i tvivl om kurset er noget for dig, og har spørgsmål til indhold og det du får ud af din deltagelse, er du velkommen til at booke en afklarende samtale. Send mig en sms på 3051 7090 med navn og hvad det drejer sig om, så vender jeg tilbage så hurtigt som muligt.  

Pris: (inklusiv fuld forplejning + certifikat)

9.500,- for enkelt værelse (der er 5 stk.). 

8.500,- for delt dobbelt værelse (der er 4 stk.). 

8.000,- i sovesal med 6 pladser 

Tidligere Theta® elever hos mig, er der rabat på 2.500,- Brug da koden “Theta Enkelt / Theta Dobbelt /  Theta Sovesal” alt afhængig af værelses type

Alle priser er incl. moms.

Skriv til mig hvis du ønsker ratebetaling (mail@anettetraberglind.com) 

Kommende kurser:

Torsdag den 7. oktober kl 14.00 – lørdag den 9. oktober 17ish 

Anette Traberg Lind
Sjælebehandling, Clairvoyance, tidligere liv, coaching, meditation, spirituel udvikling, størst af alt er kærligheden

TESTIMONIALS

Favner alle med kæmpe respekt og kærlighed.​

Anette er et af de skønneste mennesker, jeg kender. Samtidig er hun virkelig dygtig til at formidle alt sin viden med sin dejlige humor og med en lethed, som gør det nemmere at forholde sig til.

Hvis du gerne vil videre med din udvikling i livet, og gerne vil møde en som mærker, og ser dig lige som den du er, så vil jeg anbefale dig at møde Anette, hun er så vidunderlig.

Rosemai, selvstændig

No bullshit på en kærlig måde!​

Anettes healinger og læsninger er intet mindre end fantastiske. 

Hun er altid spot on og har hver gang transformeret mine udfordringer med en selvfølgelig autoritet og enorm klarhed. Anette er sådan lidt “No Bullshit”, spot on og meget tydelig i sin kommunikation omkring det, man ønsker forløst og set på. Samtidig har hun en meget kærlig måde at formidle selv svære ting på. I flere dage efter en session er der lethed, og jeg oplever, at min intuition og selvstøtte er vokset enormt for hver gang. 

Anette har mine varmeste anbefalinger.”

Sofiia, selvstændig

Et kursus, der sparker r..! Wow!​

Jeg føler, at Anette ikke blot ser mig, men også ser min sjæl og nænsomt men meget præcist viser mig på rette vej. 

Jeg er vild med den måde, Anette formidler på, og jeg er utrolig glad for at jeg meldte mig til kurset. Jeg tror mere på mig selv og har fået så mange brugbare redskaber med mig, der giver dyb mening. Anette er fantastisk og jeg glæder mig til fortsat at lære.

Lisa, sygeplejerske

Anette Traberg Lind

Onlineforløb

Er ved at finpudse de sidste detaljer til de kommenede online kurser. Du kan godt glæde dig – det bliver så godt.

Hede Midtjylland

Healingsaften

En aften med dybe healinger, hvor vi træder ind og forløser stagnation, frygt mm og åbner (endnu mere) op for det simple og det enkle liv og dermed den ubetingede kærlighed.

Det er en invitation til at tage din kraft hjem, slippe dramaet og accepterer at dine omgivelser blot er statister i din verden. Herfra kan vi nemlig give plads til healing og transformation.

Anette går væk

Kontakt

Tøv ikke med at hive fat i mig. Jeg vil svare dig så hurtigt som muligt.