I DETTE KURSUS DYKKER VI IND I DET FANTASKTISK BIBLIOTEK I UNIVERSET, DET SÅKALDTE AKASHA ARKIV. 

DER HAR VÆRET SKREVET OG FORTALT OM AKASHA ARKIVET I MANGE TUSINDE ÅR. 

Eyes Anette looking at you Monies

I Akasha arkivet vil vi finde at vi hver især har en skuffe som rummer information om tidligere, nuværende og fremtidige liv. Vi kan her finde optegnelse over tanker, følelser og begivenheder, som er foregået. Hvad har du med dig fra tidligere liv, og hvordan påvirker det dig nu?

Spørgsmål som disse vil besvares, for på dette kursus får du en essentiel mulighed for at komme dybt, og dermed også finde frem til de forbandelser, løfter og eder du tidligere har aflagt. Det er disse som stadig vil påvirke dig i dit nuværende og fremtidige liv, og vi skal derfor arbejde med at få dem frigjort, således at der bliver plads til at være den sjæl som du er.

Er du klar til at komme med på denne dybe rejse?

Fra mine tidlige barndomsår har jeg kunnet huske tidligere liv. Som barn forstod jeg ikke hvad det drejede sig om, og hvorfor jeg havde denne hukommelse om mine tidligere liv. Senere i livet forstod jeg hvorfor. Det interessante ved at erindre tidligere liv, er at finde frem til det som vi ikke forstod, og det vi ikke accepterede da vi døde. Hvilken læring tog vi her, ikke med os videre? og hvilke erfaringer fra vore tidligere liv påvirker os nu? Der vil ofte være tre-fem tidligere liv som kan spænde ben for os. 

Grunden til at vi ofte har glemt alt om vores tidligere liv ligger i en af “aftalerne”, for hvis vi husker for meget vil det blive svært for os at gå ned i den dybde som vores udvikling har krævet. Når vi har arbejdet os i dybden er det derefter muligt at bevæge os op igen, ad nye veje hvor vi alle skal med. 

Men inden vi bevæger os afsted på den nye vej, skal der ryddes op. Vi skal rydde op i al det der er fejet under gulvtæppet, hemmelighederne, og det vi ikke vil kendes ved dét skal frem i lyset, således vi kan forløse det. Vi kan have dybe overbevisninger og blokeringer fra tidligere liv og bevidstheder, at hver gang vi tænker at vi er klar til at rykke til et nyt niveau bliver vi slået tilbage. Det er ofte her vi vil have en tendens til at give op, og det behøver vi ikke. Vi kan søge om hjælp fra universet til at finde hjem, tilbage ind i roen og den ubetingede kærlighed. 

På kurset lærer du:

     ∞ etik – vi går kun i Akasha arkivet for de personer, der har givet os lov

     ∞ at du “blot” er en kanal og dermed overleverer det som skal siges, uden dom

     ∞ hvordan du kan arbejde uden at blive drænet eller væltet omkuld

     ∞ hvorledes du finder klienten /dig selv i Akasha arkivet

     ∞ hvordan du finder de liv der driller og giver bøvl 

     ∞ hvad der bliver fortiet

     ∞ hvad vi ikke vil kendes ved

     ∞ hvad vi frygter gentager sig

     ∞ hvilke dimensioner vi ikke kan se/indse

    ∞ hvad der skete og hvorfor, samt hvad vi lærte af det og hvorfor det kan være så svært at rumme     

    ∞ hvilke blokeringer der med lethed kan cleares

     ∞ om negative ånder, afdøde, energier som hænger fast og dræner

     ∞ sjælens energityper

     ∞ om de forskellige planeter og deres styrker og svagheder

     ∞ om vredes energi samt kamiske bånd

    ∞ et simpelt spørgeskema at kende, således du ved hvordan du finder ind til kernen

    ∞ uden tvivl, meget mere

Under kurset vil vi også komme ind på de dybe menneskelige sår vi alle har med – disse er forskellige fra person til person. Der er seks forskellige og de skal selvfølgelige vedkendes, for dermed at kunne påbegynde transformationen. Vi vil finde ind til gaven og hermed transformere smerten, til glæde og taknemlighed.   

Alt dette vil vi nå og mere til, på 3 sammenhængende dage i Bines Hus ved magiske Himmelbjerggården. For når vi skaber sammen med vores sjæl, og tør lytte til historierne, så åbner livet (livene)op for en hel ny dimension.

Vi arbejder dybt på dette kursus og jeg anbefaler kraftigt at du har taget “Åbn for hjertets visdom” eller Theta® Basis hos mig, da der er en grundlæggende viden som skal benyttes for at få det fulde udbytte af dette kursus, og som er en nødvendighed inden vi kan gå så dybt som jeg ønsker. 

Jeg stiller min viden til rådighed alle dage, så vi kommer favn, trygt og sikkert omkring.

Jeg glæder mig til at møde dig. 

Kærligst,

Book en afklarende samtale

Er du i tvivl om kurset er noget for dig, og har spørgsmål til indhold og det du får ud af din deltagelse, er du velkommen til at booke en afklarende samtale. Send mig en sms på 3051 7090 med navn og hvad det drejer sig om, så vender jeg tilbage så hurtigt som muligt.  

Pris: (inklusiv fuld forplejning + certifikat)

15.500,- for enkelt værelse (der er 5 stk.).  Early bird til og med 10. september til 14.500,-

13.500,- for delt dobbelt værelse (der er 4 stk.). Early bird til og med 10. september til 12.500,-

12.000,- i sovesal med 6 pladser. Early bird til og med 10. september til 11.000,-

Alle priser er incl. moms.

Kommende kurser:

Torsdag den 11. november kl 14 – lørdag den 13. oktober kl 17ish

MEDITATION Anette Traberg Lind

TESTIMONIALS

Favner alle med kæmpe respekt og kærlighed.​

Anette er et af de skønneste mennesker, jeg kender. Samtidig er hun virkelig dygtig til at formidle alt sin viden med sin dejlige humor og med en lethed, som gør det nemmere at forholde sig til.

Hvis du gerne vil videre med din udvikling i livet, og gerne vil møde en som mærker, og ser dig lige som den du er, så vil jeg anbefale dig at møde Anette, hun er så vidunderlig.

Rosemai, selvstændig

No bullshit på en kærlig måde!​

Anettes healinger og læsninger er intet mindre end fantastiske. 

Hun er altid spot on og har hver gang transformeret mine udfordringer med en selvfølgelig autoritet og enorm klarhed. Anette er sådan lidt “No Bullshit”, spot on og meget tydelig i sin kommunikation omkring det, man ønsker forløst og set på. Samtidig har hun en meget kærlig måde at formidle selv svære ting på. I flere dage efter en session er der lethed, og jeg oplever, at min intuition og selvstøtte er vokset enormt for hver gang. 

Anette har mine varmeste anbefalinger.”

Sofiia, selvstændig

Et kursus, der sparker r..! Wow!​

Jeg føler, at Anette ikke blot ser mig, men også ser min sjæl og nænsomt men meget præcist viser mig på rette vej. 

Jeg er vild med den måde, Anette formidler på, og jeg er utrolig glad for at jeg meldte mig til kurset. Jeg tror mere på mig selv og har fået så mange brugbare redskaber med mig, der giver dyb mening. Anette er fantastisk og jeg glæder mig til fortsat at lære.

Lisa, sygeplejerske

Anette Traberg Lind

Onlineforløb

Er ved at finpudse de sidste detaljer til de kommenede online kurser. Du kan godt glæde dig – det bliver så godt.

Hede Midtjylland

Healing & Rum

En aften med dybe healinger, hvor vi træder ind og forløser stagnation, frygt mm og åbner (endnu mere) op for det simple og det enkle liv og dermed den ubetingede kærlighed.

Det er en invitation til at tage din kraft hjem, slippe dramaet og accepterer at dine omgivelser blot er statister i din verden. Herfra kan vi nemlig give plads til healing og transformation.

Anette går væk

Kontakt

Tøv ikke med at hive fat i mig. Jeg vil svare dig så hurtigt som muligt.