Der er forskellige grunde til at få en session. For ligeså forskellige vi mennesker er ligeså forskellige er sessionerne.
Måske har du en fornemmelse af, hvad du vil have forløst – men det der kommer frem er ikke ligefrem det du troede/håbende på….

Det eneste jeg kan love dig, er at jeg møder dig hvor du er.

Fodspor i sand

Alt er tilladt

Jeg møder dig i et ikke dømmende rum, hvor det vi normalt ikke ønsker frem er tilladt. 

Jeg mærker ret hurtigt, hvilke historier der ligger og arbejder bagved. Det kan være historier der ligger langt tilbage i familielinjerne og/eller det kan være historier vi selv har med fra tidligere. Det interessante er at kroppen, sindet, sjælen husker…..og det husker ALT det, du prøver at fornægte eller glemme. Så er du klar til at arbejde dybere ind i dig..? 

Læs eventuelt mere under session

Hvad jeg kan

Så går du også rundt med en smerte, som du ikke forstår? Har du et mønster som bliver ved med at gentage, også selvom du har prøvet ALT? Så mig hjælpe dig! Men lad mig samtidig advare dig, at jeg er IKKE en quick fixer! DU skal arbejde dybt og tør se nogle sandheder i øjne – for du skal tage ansvar for de omstændigheder du står i, og forløse de blokkeringer og historier du fortæller dig selv.Nogle historier har lange dybe rødder, og vi skal have hele roden med op. Dog har vi nogle gange behov for at tage den i bider og at ”angribe” den fra flere sider, for at alt kommer med.Kort sagt så hjælper jeg dig med:

∞ At se og indse det du ikke vil

∞ At fortælle dig om historierne bag

∞ At tage din kraft hjem

∞ At sørge for at du står stærkt i dig selv

∞ At udfolde dit fulde potentiale.

Pris

1 time: 1.400,- kr

30 min: 700,- kr 

15 min: 350,- kr 

Alle priser er ekskl.. moms ved coaching og momsfritaget ved online kropsbehandling. 

Svar på mail, sms, messenger: 185,- kr inkl.. moms

Aftentider + weekend tider er dobbelt op i pris.

Lad mig det vide, hvis du ønsker vores samtale at blive optaget, så modtager du en mp3 fil  bagefter.

Vi kan mødes via

∞ Telefon 3051 7090

∞ Skype: anette.traberg.lind

∞ Mail: mail@anettetraberglind.com

∞ Buskhedevej 7, 8600 Silkeborg.

Kvinde ved træ

Anette er så meget spot on!

“Hun er klog og kærlig, og har den dejligste humor – og så holder det max, det hun formidler. Healings energien er høj og fantastisk virksom, og hendes blik giver altid dybt mening. Også i længden, og nogle gange først over tid, fordi der kan være så mange lag som spiller sammen og er ved at udfolde sig i en og i ens liv, mens andre slipper. Uanset hvad så harAnette altid fat i kernen! 

Highly recommended.”

Savannah, selvstændig

No bullshit på en kærlig måde!

“Anettes healinger og læsninger er intet mindre end fantastiske. 

Hun er altid spot on og har hver gang transformeret mine udfordringer med en selvfølgelig autoritet og enorm klarhed. Anette er sådan lidt “No Bullshit”, spot on og meget tydelig i sin kommunikation omkring det, man ønsker forløst og set på. Samtidig har hun en meget kærlig måde at formidle selv svære ting på. I flere dage efter en session er der lethed, og jeg oplever, at min intuition og selvstøtte er vokset enormt for hver gang. 

Anette har mine varmeste anbefalinger.”

Sofiia, selvstændig

Jeg anbefaler Anette på det varmeste ❤️.

Anette er skarp, direkte og uden en masse snik snak kommer der de mest fantastiske indsigter. Anette er utrolig hurtig til at svare, og meget nærværende og indlevende.

Det er meget viden og teori i Anettes kurser og sessions, hertil kommer nærværet, indsigterne og ikke mindst en skøn humor.

Gitte, selvstændig

Anette Traberg Lind

Onlineforløb

Er ved at finpudse de sidste detaljer til de kommenede online kurser. Du kan godt glæde dig – det bliver så godt.

Hede Midtjylland

Healingsaften

En aften med dybe healinger, hvor vi træder ind og forløser stagnation, frygt mm og åbner (endnu mere) op for det simple og det enkle liv og dermed den ubetingede kærlighed.

Det er en invitation til at tage din kraft hjem, slippe dramaet og accepterer at dine omgivelser blot er statister i din verden. Herfra kan vi nemlig give plads til healing og transformation.

Anette går væk

Kontakt

Tøv ikke med at hive fat i mig. Jeg vil svare dig så hurtigt som muligt.