DE 12 PLANER

Få dybere kontakt til din sjæl, dine overbevisninger og hvordan du åbner mere op således at livet (atter) kan bruse i dine årer.

I 2 dage dykker vi ned og ind i de forskellige overbevisninger vi har på de forskellige planer samt ikke mindst forløser der hvor vi kan mærke at vi er låst og ustøttet. 

Fra theta’en kender vi de 7 planer, og de danner faktisk en bund og nærmest en grund for den dybere rejse ind i sjælen og dens historie. 

Som mange af jer sikkert ved, så jeg har så længe jeg kan huske kunne “dufte” min partner og har dyb erindring om ham. Det har været mega frustrerende og det var faktisk først her i foråret at nok var nok og jeg tillod mig at se, hvad fanden der foregår samt hvorfor vi ikke mødes endnu. 

Jeg tillod mig at blive guidet ind på et dybere niveau, lod mig mig nærmest falde /glide dybt dybt ind og først her kunne jeg se og mærke historien bag historierne. Til at starte med var det magisk og vidunderligt at være i vores fælles energi og den forståelse der bare var, men så kom det jeg lykkeligt havde fortrængt…..krigen, kampen og at både han og vores børn døde.

Det var skrækkeligt og fuck hvor jeg tudede, men samtidig var det SÅ forløsende, for det forklarede SÅ meget og ikke mindst så kunne min krop give slip på drømmen og finde ro.

Anette kikker ned

Det der blandt andet viste sig var at jeg har krigeren (surprice) og han var healeren, at vi kommer ud fra samme sjæl og energi og havde børn sammen. Selvfølgelig kan intet andet menneske måle sig med den energi og “leve op” til det, for vi kendte jo begge hinanden ud og ind og samtidig var alt nærmest guddommeligt, ja det var nærmest en fornemmelse af at leve i paradis, altså lige indtil det blev revet væk og de alle var døde. Endvidere fik jeg set at han IKKE er her på jorden pt – ergo vi kommer ikke til at mødes fysisk i dette liv. 

Det at jeg har brugt SÅ meget tid på at lede efter ham har været ensbetydende med:

  • at der er personer jeg har sagt nej til,
  • at jeg har tilladt mig at nøjes, 
  • at jeg faktisk aldrig rigtigt har gået dybt i et forhold, 
  • at jeg har tilladt mig at være i en venteposition,
  • at jeg har haft en vanvittig dyb længsel efter noget som har været svært at sætte ord på, 
  • at jeg groft sagt har været alle andre steder end her  

Alt sammen pga en gammel hukommelse om en kærlighed som trumfede ALT.  

Måske går du også rundt med en længsel efter noget, om en dybere forbindelse til Moder Jord, til dig selv, din sjæl, til den skabende kraft, til et andet væsen eller til noget helt helt andet.

Her er muligheden for at vi går dybt og virkelig få ryddet ud og op i sjæls hukommelse, både det som er bevidst men især også det som er ubevidst, for det er her mange af guldkornene ligger og hygger og skaber “ged i den”. 

Jeg har endnu ikke mødt nogen som ikke har et “crack” her, hvad enten der er koks i sjæls kontrakterne / vi hænger fast i parallelle verden / har gamle aftaler med væsener som ikke er her fysisk eller noget helt andet.

Min rejse i foråret åbnede op for en dybere verden og pludselig kunne jeg se, mærke og fornemme en verden bag de 7 planer. Det der blandt andet åbnede sig var at 7. plan nærmest er et højere selv for den energi der ligger dybere. Lagene imellem 7. og 12. er vigtige for vores sjæl, vores sjæls historie og ikke mindst her er en mulighed for at gå endnu dybere og møde både dig selv på et helt andet niveau samt de væsener der lever her. Det var og er den vildeste transformation og en følelse af at få en endnu dybere forståelse af mig selv, både som menneske og som sjæl, men faktisk også få et klarere billede af tidligere liv og hvad divine kærlighed er.

Nogle har spurgt om det at være menneske så har nogen værdi, om det nytter noget at være her.  Hell yeah det har den vildeste værdi at være menneske og at være her lige nu, men de fleste af os slæber blot rundt med gammel bagage og hukommelse, som slet slet ikke tjener os mere. For som jeg mærker det og har fået det vist så er det først når vi tør være menneske at vi virkelig kan åbne op til den større verden og samtidig åbne op for en dybere kontakt til Moder Jord. Hende kommer vi også til at snakke en del om, samt bare mærke og forbinde os dybere med. 

Vi skal igennem ALLE planerne og møde os selv der, for hvis vi bare springer direkte til 12. plan mister vi SÅ meget viden om os selv og mister vores fundamentet, og når der ikke er et fundament at bygge på, ja så kan huset aka os ikke være stabile og dermed sunde og regenererede. 

Så vær klar til en rejse dybt ind i dig selv og din sjæl og giv dig lov til at være blive hvem du i virkeligheden er. 

 

Om undervisningen, hvis du ikke kender mig:

Det er en kombination af viden, kanalisering og healing, med mulighed for at blive set og holdt helt personligt. Det der vil igennem kommer igennem, 

Krav:

Du kender de 7 planer og ved hvad de står for. Hvis du ikke kender dem og gerne vil med, så send mig lige en mail.

Book en afklarende samtale:

Er du i tvivl om kurset er noget for dig, og har spørgsmål til indhold og det du får ud af din deltagelse, er du velkommen til at booke en afklarende samtale.

Send mig en sms på 3051 7090 med navn og hvad det drejer sig om, så vender jeg tilbage så hurtigt som muligt. 

Kommende kursus:

Kommer igen i 2023

Pris:

5.500,- Incl fuld forplejning.

Anette er en engel i jordisk form!

“En engel med fødderne plantet godt og grundigt i den jyske muld og uden unødvendige dikkedarer. Vi har været meget udfordret med to sensitive børn i et traditionelt skolesystem. Her har Anette været GULD værd. Når jeg hverken har vidst ud eller ind, haft søvnløse nætter og dårligt har kunnet hænge sammen for tankemylder og bekymringer, har Anette med sit kærlige space givet mig troen og håbet tilbage. Der hvor jeg er faret vild i junglen, kommer hun med sine magiske helikopterbriller og får mig til at se lyst på livets større plan, helt ned på dagligdags niveau. Det er som at sætte et stik i, til en dyb dyb ro og stilhed indeni. TAK Anette, fordi dit store hjerte i DEN GRAD brænder for børn. Du gør en KÆMPE forskel “

∞  

Kirsten, selvstændig

Anette er nærværende og skarp!

“At have en session med Anette, er at genmøde en “gammel ven”. En ven fra mange inkarnationer til at sætte ord på det, jeg godt selv ved. En ven, der husker mig for mig, ser min sjæl og har modet til at fortælle, det jeg selv havde glemt. En ven, der ikke er bange for storheden eller gammelt mørke. En ven, der er nærværende og skarp på alle fronter.      

Af hjertet tak Anette for, at du er her. “                  

∞   

Pianoa, selvstændig

Anette har et special-abonnement opadtil

“Hvis der er noget Anette kan, så er det at give dig RO og TILLID til, at det skal nok gå. Jeg har gået til psykolog af flere omgange. Gode hjertelige mennesker med de bedste hensigter. Men i mit tilfælde rykker det ikke uden nogle velpudsede helikopterbriller. Uden disse briller er der måske nok en, der puster på skrammen og synes, at det er synd for mig, men jeg rager stadig rundt i blinde. MEN…sådan nogle velpudsede skarptseende og kærlige helikopter-briller har Anette. Hun har et special-abonnement opadtil, hvor hun lyn-hurtigt og med kærlig humor får dig til at se din situation i et nyt lys, og du får de her “Aha…så er det derfor at…” eller “Åhhh…det vidste jeg egentlig godt, nu du siger det, men jeg har ikke haft tillid, til det jeg mærkede.” Jeg vokser altid lige 10 cm efter en session hos Anette. 

Mit energibarometer stiger med mange grader, og jeg er parat til at smøge ærmerne op og komme igang igen. Hun er en stærk livline og kan meget let blive den husdoktor, du kan regne med i storm og blæst eller måske bare en bette vind. Anette har mine allervarmeste anbefalinger”                 

∞   

Kirsten, selvstændig