DEN ENERGETISKE KROPSBEHANDLING SKET VED LET BERØRING AF KROPPEN, OG DU VIL VÆRE FULDT PÅKLÆDT. 

Den energetiske terapi er til dig, der har brug for noget andet og mere naturligt og kropsligt. Her vil jeg være mindre talende, og primært lade det energetiske felt tale for sig selv, dermed kan der løsnes op for dét som ligger og arbejder.

Fodspor i sand

Under behandlingen kan det også være at mine hænder ligger fast et bestemt sted på kroppen, under mere eller mindre hele behandlingen. Jeg tillader at følge min intuition og blot være med til at løsne op. 

Jeg kan undervejs bede dig om at trække vejret, på forskellige måder – jeg guider dig hele vejen. 

Det kan være at jeg spørger ind til ting som eksempelvis spændinger, eller hvad jeg nu mærker der er behov for. Det kan være at jeg synger undervejs, for at åbne op for den proces der gerne vil forløses. 

 

Udgangspunktet for kropsbehandling er helheden mellem vores kroppe. Herunder; den fysiske, den følelsesmæssige, den mentale og den spirituelle krop. 

Alt hvad vi oplever lagres nemlig i vores kroppe på forskellig vis – oplevelser, traumer, erfaringer, følelser mv. Uforløste konflikter, stress, anspændthed og traumer kan sætte sig som ubalancer eller fysiske blokeringer, i vores organer og muskler. Får vi ikke arbejdet med dette kan det på sigt føre til skavanker, eller dybe smerter.

 

Eventuelle bivirkninger:

Du kan efter en behandling have bivirkninger såsom: træthed, svimmelhed, lettere ømhed og humørsvingninger. Enkelte får også forbigående udrensningssymptomer, som kvalme, hovedpine, udslæt, eller ildelugtende urin, eller afføring. Udrensningssymptomer kan normalt mildnes ved at drikke rigeligt med vand 2-3 dage efter behandlingen, og du bør sørge for tilstrækkelig med hvile.

Pris

1 time: 1.400,- kr

30 min.: 700,- kr

15 min: 350,- kr 

Minus 20% til studerende på SU, lærling, bistandsklient eller pensionist. Brug da koden “Tillid”.

Aftentider + weekend tider er dobbelt op i pris.

Lad mig det vide, hvis du ønsker vores samtale at blive optaget, så modtager du en mp4 fil bagefter.

Vi kan mødes via

∞ Telefon 3051 7090

∞ Skype: anette.traberg.lind

∞ Zoom: Anette Traberg Lind

∞ Mail: mail@anettetraberglind.com

∞ Nørregade 51, 8620 Kjellerup.

Optaget af: Cecilie Wolf, Mads Arnbjerg og Frederik Gjersen en dag i april 2021

TESTIMONIALS

Favner alle med kæmpe respekt og kærlighed.​

Anette er et af de skønneste mennesker, jeg kender. Samtidig er hun virkelig dygtig til at formidle alt sin viden med sin dejlige humor og med en lethed, som gør det nemmere at forholde sig til.

Hvis du gerne vil videre med din udvikling i livet, og gerne vil møde en som mærker, og ser dig lige som den du er, så vil jeg anbefale dig at møde Anette, hun er så vidunderlig.

Rosemai, selvstændig

Anette er så meget spot on!

“Hun er klog og kærlig, og har den dejligste humor – og så holder det max, det hun formidler. Healings energien er høj og fantastisk virksom, og hendes blik giver altid dybt mening. Også i længden, og nogle gange først over tid, fordi der kan være så mange lag som spiller sammen og er ved at udfolde sig i en og i ens liv, mens andre slipper. Uanset hvad så harAnette altid fat i kernen! 

Highly recommended.”

Savannah, selvstændig

Jeg anbefaler Anette på det varmeste ❤️

Anette er skarp, direkte og uden en masse snik snak kommer der de mest fantastiske indsigter. Anette er utrolig hurtig til at svare, og meget nærværende og indlevende.

Det er meget viden og teori i Anettes kurser og sessions, hertil kommer nærværet, indsigterne og ikke mindst en skøn humor.

Gitte, selvstændig

Anette Traberg Lind

Onlineforløb

Er ved at finpudse de sidste detaljer til de kommenede online kurser. Du kan godt glæde dig – det bliver så godt.

Hede Midtjylland

Healingsaften

En aften med dybe healinger, hvor vi træder ind og forløser stagnation, frygt mm og åbner (endnu mere) op for det simple og det enkle liv og dermed den ubetingede kærlighed.

Det er en invitation til at tage din kraft hjem, slippe dramaet og accepterer at dine omgivelser blot er statister i din verden. Herfra kan vi nemlig give plads til healing og transformation.

Anette går væk

Kontakt

Tøv ikke med at hive fat i mig. Jeg vil svare dig så hurtigt som muligt.