KOM MED BAGOM OG OPDAG DE SKJULTE GAVER, OG MØNSTRE SOM LIGGER OG ARBEJDER I DIN FAMILIE LINJE, PÅ DIN ARBEJDSPLADS, OG I DIN VENNEKREDS.

Nogle af mønstrene kender du allerede, men du kender måske ikke den egentlige grund hertil. Andre mønstre vil være spritnye, og du vil kunne opdage at der også hører sig skjulte gaver med, og der vil uden tvivl opstå flere aha-oplevelser for dig.

Anette Traberg Lind

Kombination af flere systemer

På dette kursus kombinerer jeg familieopstilling, som jeg har lært ved Chaitanya Majid i Portugal, med Recall Healing, Gennøglerne samt egen viden og erfaringer.  Så vær klar på at vi kommer favn omkring, og indstil dig på at dét du tror du ved, ved du alligevel ikke helt.

Navnet på engelsk "Family constellation" siger det faktisk bedre - at der er tale om en konstellation, og det er lige netop dette vi skal arbejde med.

Mellem to eller flere væsener vil der altid være en konstellation. Tænk over dit forhold til din veninde, kæreste, mand, ven eller dit kæledyr. Mærk her hvilke følelser der går igennem dig? Alting har sin særlige plads. Ser vi på det oppefra, kan vi tage udgangspunkt i universet og dets unikke placering. Præcis ligesom stjernerne, og stjernebillederne vi ser på jorden. På det jordlige plan skal vi også se os selv og vores placering i familien som unik (eller en anden konstellations form vi ønsker at arbejde med). Alt liv skal tælles med: fra embryoet til de ældste, og hvert liv betyder noget, hvad enten det lever et fuldt liv, eller blot har været i moderens mave få dage. Når vi glemmer dette, og ignorerer de små (men) betydningsfulde liv i vores slægtshistorie, så sker der kort sagt dét at systemet vil låse i os, og skabe konflikt og røre. Vi skal derfor have arbejdet dybt ind i dét som skal kigges på, transformeres, og cleares. Således kommer vi ikke til at slæbe unødvendige mønstre og energier fra vores slægtslinjer med os videre i livet, og vi kan her opdage og gøre plads til de skjulte gaver som heldigvis også følger med.

I løbet af dagene sammen kommer vi blandt andet til at arbejde med opstilling på papir og med masser af gulvplads. Det vil altså sige, at det er herfra vi mærker hvad der rører sig. På den måde er der ingen af deltagerne på holdet, som skal være repræsentanter i denne familieopstilling, eller indgå i en energi som ikke er deres. 

Når vi i processen ser billedet foran os lander der en dybere forståelse, og herfra kan vi påbegynde healings arbejdet. Dette kursus er ikke terapi. men et værktøj til at skabe klarhed og forståelse som du kan tage med dig videre, hvad enten det er for dig selv eller i dit arbejde. 

Under kurset vil der også være teori fra Recall Healing. Herunder: hvilke numre i familien der taler sammen, vores programmerede formål i tilværelsen, historier der gentager sig i slægterne, og meget mere. 

Som en helt naturlig del, vil der i langt de fleste tilfælde være forviklinger i slægtskabet. Derfor er det væsentligt at vide så meget som dit familietræ på forhånd, som overhovedet muligt. Med andre ord: tal med din slægtninge, hvis du har muligheden. Hør de historier der går gennem jeres linjer, og lyt ind i hjertet – hvad foregår der nedenunder disse historier? 

Når vi arbejder i feltet, er det en fordel at du er afklaret omkring hvad du ønsker at vide. Hvis der ikke er denne afklaring er det bedre at vente med dette kursus, indtil du kan få formuleret de spørgsmål eller problemstillinger som du ønsker svar på. Hav tillid til, og respektér at energifeltet vil lade sig åbne. Hér tillader vi at historierne viser sig akkurat sonde er, så længe vi går i “not knowing”. For når vi kombinerer det med healing og vores hjerte-bevidsthed, så er det hé ægtheden og miraklerne kan ske. 

Som en væsentlig og afgørende del på kurset, vil vi se på forskellige grunde til hvorfor vores systemer låser. Lad dig på forhånd mærke ind i, om nogle af nedenstående listede grunde, kalder ind i dig og din slægtslinje. 

 

Udelukkelser

∞ Eksempelvis: sprog, land, religion, ideologi, personer, børn, kunstneriske eller intellektuelle evner, incest, selvmord, mord, sygdom mv. 

Skyld

∞ At kaste med skyld. Som ofte er det andres skyld at (…) sker, eller skete 

Ubalancerede udvekslinger 

∞ Forventet gratis arbejde, kun enkelte i slægten arver mv. 

Komplekse / forvirrende situationer

∞ At man gentager livet som ens forfædre har levet, samtidig med at man lever sit eget liv. Dette giver en multi personel personlighed, og skaber stor forvirring, 

Manglende overholdelse af livets love 

∞ At nogle ved et uheld har slået en af dine nære i ihjel. Fx. ved en trafikulykke og disse bliver ikke straffet for det. Straffen vil ligge i systemet / universet og vent på at blive udløst. 

Forstyrrelser i slægtens rækkefølge

∞ Eksempelvis får en kvinde en abort. Senere får hun tre børn med en anden mand. Det tredje barn (som er på linje 1 ifølge Recall Healing) udspiller et drama og bliver i offer. I værste fald vil barnet “flippe” og blive krænkeren over for moderen og faderen til det første barn (denne opstilling og model vil jeg fortælle mere om på kurset, da den er kombineret med Recall healing og Dramatrekanten) 

Forstyrrelser i sammensmeltingen med andre mennesker.

∞ Herunder er der fire stadier af sammensmeltningen

1. sammenkædning af baby og mor (her er trygt at være)

2. opretholdelse og udvikling af følelser 

3. adskillelse – jeg kan trygt leve mit eget selvstændige liv

4. dødsfald

Hvis der sker dybe sår i et af de fire stadier kan et påvirke langt ind og frem i familie linjerne.      

Alt dette vil vi nå og mere til, på tre sammenhængende dage hvor vores hjerter vil ekspandere i fuld flor.

For når vi skaber sammen med vores sjæl, fra vores særlige punkt i hjertet, og tør tage de skridt som det kræver, så åbner livet op for en hel ny dimension.  Så gør dig klar til 3 dage med dybe meditationer, bevægelse af kroppen og dybe indsigter ind i dit sind og sjæl samt masser af andet godt.

Jeg stiller min viden til rådighed alle dage, så vi kommer favn, trygt og sikkert omkring.

Der er fuld forplejning på kurset (morgenmad, frokost, eftermiddagssnack mm)

Jeg glæder mig til at møde dig. 

Kærligst,

Book en afklarende samtale

Er du i tvivl om kurset er noget for dig, og har spørgsmål til indhold og det du får ud af din deltagelse, er du velkommen til at booke en afklarende samtale. Send mig en sms på 3051 7090 med navn og hvad det drejer sig om, så vender jeg tilbage så hurtigt som muligt.  

Pris:

7.525,-

eller 2 rater af 3.875,- med betaling nu og 15. april 

Kommende kurser:

Fredag den 29. april – søndag den 1. maj på Comwell i Køge. 

Undervisningstider:

Fredag og lørdag: 9 – 17ish
Søndag: 9 – 15ish

Anette Traberg Lind Spirituel bevidsthed, Balance, Silkeborg, Spiral, Tidligere liv

TESTIMONIALS

Favner alle med kæmpe respekt og kærlighed.​

Anette er et af de skønneste mennesker, jeg kender. Samtidig er hun virkelig dygtig til at formidle alt sin viden med sin dejlige humor og med en lethed, som gør det nemmere at forholde sig til.

Hvis du gerne vil videre med din udvikling i livet, og gerne vil møde en som mærker, og ser dig lige som den du er, så vil jeg anbefale dig at møde Anette, hun er så vidunderlig.

Rosemai, selvstændig

No bullshit på en kærlig måde!​

Anettes healinger og læsninger er intet mindre end fantastiske. 

Hun er altid spot on og har hver gang transformeret mine udfordringer med en selvfølgelig autoritet og enorm klarhed. Anette er sådan lidt “No Bullshit”, spot on og meget tydelig i sin kommunikation omkring det, man ønsker forløst og set på. Samtidig har hun en meget kærlig måde at formidle selv svære ting på. I flere dage efter en session er der lethed, og jeg oplever, at min intuition og selvstøtte er vokset enormt for hver gang. 

Anette har mine varmeste anbefalinger.”

Sofiia, selvstændig

Et kursus, der sparker r..! Wow!​

Jeg føler, at Anette ikke blot ser mig, men også ser min sjæl og nænsomt men meget præcist viser mig på rette vej. 

Jeg er vild med den måde, Anette formidler på, og jeg er utrolig glad for at jeg meldte mig til kurset. Jeg tror mere på mig selv og har fået så mange brugbare redskaber med mig, der giver dyb mening. Anette er fantastisk og jeg glæder mig til fortsat at lære.

Lisa, sygeplejerske

Anette Traberg Lind

Onlineforløb

Er ved at finpudse de sidste detaljer til de kommenede online kurser. Du kan godt glæde dig – det bliver så godt.

Hede Midtjylland

Healingsaften

En aften med dybe healinger, hvor vi træder ind og forløser stagnation, frygt mm og åbner (endnu mere) op for det simple og det enkle liv og dermed den ubetingede kærlighed.

Det er en invitation til at tage din kraft hjem, slippe dramaet og accepterer at dine omgivelser blot er statister i din verden. Herfra kan vi nemlig give plads til healing og transformation.

Anette går væk

Kontakt

Tøv ikke med at hive fat i mig. Jeg vil svare dig så hurtigt som muligt.