Anette Traberg Lind Spirituel bevidsthed, Hot Yoga, Balance, Yin Yoga, Silkeborg

Månedens tema: Healing og forløsning af det sidste års tid

De fleste af os har været igennem et års tid eller mere med dyb transformation – præcis som jeg snakkede om ville ske i dobbelt dronningeåret 2020 – et transformations år. Personligt troede jeg egentligt at jeg var “home safe”, men det var jeg “heldigvis” ikke. Så nu hvor jeg er ved at finde fodfæste og er landet et skønt og blødt sted kan jeg med ro i hjertet og sindet åbne op for healing og transformation.

Transformation

En formiddag med dybe healinger, hvor vi træder ind og forløser stagnation, frygt mm og åbner (endnu mere) op for det simple og det enkele liv og dermed den ubetingede kærlighed. Det er en invitation til at tage din kraft hjem, slippe dramaet og accepterer at dine omgivelser blot er statister i dinverden. Herfra kan vi nemlig give plads til healing og transformation. For så længe du vælger at forblive der, hvor du er, fortsætter statisterne med at spille det spil DU ønsker, de skal spille.

∞ Så er du klar til at åbne op?

∞ Til at give slip?

∞ Til at blive endnu mere dig?

Hvis ja så glæder jeg mig til at guide dig dybere ind i den transformerende healing og lade dig møde hvem du i virkeligheden er. Det eneste du skal gøre er at komme i afslappet tøj og med et åbent sind. Der er yogamåtter, tæpper mm samt the og lidt sødt

Praktisk info:

PRIS

500,- kr incl moms

350,- kr incl moms ved streaming 

Tid

Første søndag i hver måned Kl 10.00 – 12.30ish.

Næste gang søndag er den 3. oktober 

Sted

Glad og Fit, Hagemannsvej 18B, 8600 Silkeborg

Ankomst

Dørene er åbne fra 9.40

Forudsætninger

Der kræves ingen forudsætninger

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen.

Kvinde I sort gråt hår

TESTIMONIALS

Anette er en engel i jordisk form!

“En engel med fødderne plantet godt og grundigt i den jyske muld og uden unødvendige dikkedarer. Vi har været meget udfordret med to sensitive børn i et traditionelt skolesystem. Her har Anette været GULD værd. Når jeg hverken har vidst ud eller ind, haft søvnløse nætter og dårligt har kunnet hænge sammen for tankemylder og bekymringer, har Anette med sit kærlige space givet mig troen og håbet tilbage. Der hvor jeg er faret vild i junglen, kommer hun med sine magiske helikopterbriller og får mig til at se lyst på livets større plan, helt ned på dagligdags niveau. Det er som at sætte et stik i, til en dyb dyb ro og stilhed indeni. TAK Anette, fordi dit store hjerte i DEN GRAD brænder for børn. Du gør en KÆMPE forskel “

∞  

Kirsten, selvstændig

Anette er nærværende og skarp!

“At have en session med Anette, er at genmøde en “gammel ven”. En ven fra mange inkarnationer til at sætte ord på det, jeg godt selv ved. En ven, der husker mig for mig, ser min sjæl og har modet til at fortælle, det jeg selv havde glemt. En ven, der ikke er bange for storheden eller gammelt mørke. En ven, der er nærværende og skarp på alle fronter.      

Af hjertet tak Anette for, at du er her. “                  

∞   

Pianoa, selvstændig

Anette har et special-abonnement opadtil

“Hvis der er noget Anette kan, så er det at give dig RO og TILLID til, at det skal nok gå. Jeg har gået til psykolog af flere omgange. Gode hjertelige mennesker med de bedste hensigter. Men i mit tilfælde rykker det ikke uden nogle velpudsede helikopterbriller. Uden disse briller er der måske nok en, der puster på skrammen og synes, at det er synd for mig, men jeg rager stadig rundt i blinde. MEN…sådan nogle velpudsede skarptseende og kærlige helikopter-briller har Anette. Hun har et special-abonnement opadtil, hvor hun lyn-hurtigt og med kærlig humor får dig til at se din situation i et nyt lys, og du får de her “Aha…så er det derfor at…” eller “Åhhh…det vidste jeg egentlig godt, nu du siger det, men jeg har ikke haft tillid, til det jeg mærkede.” Jeg vokser altid lige 10 cm efter en session hos Anette. 

Mit energibarometer stiger med mange grader, og jeg er parat til at smøge ærmerne op og komme igang igen. Hun er en stærk livline og kan meget let blive den husdoktor, du kan regne med i storm og blæst eller måske bare en bette vind. Anette har mine allervarmeste anbefalinger”                 

∞   

Kirsten, selvstændig

Anette Traberg Lind

Onlineforløb

Er ved at finpudse de sidste detaljer til de kommenede online kurser. Du kan godt glæde dig – det bliver så godt.

Hede Midtjylland

Healing & Rum

En aften med dybe healinger, hvor vi træder ind og forløser stagnation, frygt mm og åbner (endnu mere) op for det simple og det enkle liv og dermed den ubetingede kærlighed.

Det er en invitation til at tage din kraft hjem, slippe dramaet og accepterer at dine omgivelser blot er statister i din verden. Herfra kan vi nemlig give plads til healing og transformation.

Anette går væk

Kontakt

Tøv ikke med at hive fat i mig. Jeg vil svare dig så hurtigt som muligt.