Healings aften

JUNI: AT LEVE FRA HJERTET

Hvad sker der når vi “plumber” ned i hjertet – mærker livet herfra og ikke mindst den glæde og kraft der er her. 

Hvilke kræfter er det der holder os herfra og hvorfor tror vi, at det er sårbart at leve herfra….at vi ligefrem bliver for bløde, for feminine etc.? Jo mere vi finder ind i det her sted og tillader os bare at være og bevidst plumper ned vil du kunne opleve en enorm samhørighed og vide at DU er vigtig og ikke mindst du vil komme hjem i dig selv!

Det kan lyde super simpelt og det er det faktisk også! Men vores hjerne vil så gerne have at der er meget mere kompleks….og at det på den måde får lov til at være førerhunden i vores liv. For tænk hvis det skulle overgive pladsen til hjertet og dermed ende som baggrundsstøj og måske endda ikke blive tager seriøs mere….

I løbet af aftenen vil der være meditationer, plads til spørgsmål mm

Det kræver blot et åbent sind at være med.

Jeg glæder mig til vi ses ♥

TRANSFORMATION

Når du vælger at tage din kraft hjem og accepterer at dine omgivelser blot er statister i din verden, giver du plads til healing og transformation. For så længe du vælger at forblive der, hvor du er, fortsætter statisterne med at spille det spil DU ønsker, de skal spille.

∞   Så er du klar til at åbne op?

∞   Til at give slip?

∞   Til at blive endnu mere dig

Hvis ja så glæder jeg mig til at guide dig dybere ind i den transformerende healing og lade dig møde hvem du i virkeligheden er.

Det eneste du skal gøre er at komme i afslappet tøj og med et åbent sind. Der er yogamåtter, tæpper, meditationspøller mm.

DE PRAKTISKE DETALJER

DATO

12. juni – rykket en uge frem pga valg

TID

Kl. 19 – 21.30

STED

GaramYoga, Nygade 22B, 8600 Silkeborg

ANKOMST

Dørene er åbne fra 18.40 og dørene lukkes og låses 18.55

FORUDSÆTNINGER

Der kræves ingen forudsætninger.

PRIS

350 kr

´BOOK HER

JEG GLÆDER MIG TIL AT BYDE DIG VELKOMMEN