Healingsaften

Anette Traberg Lind Dries van Noten
Eyes Anette looking at you Monies

Månedens tema: Udforskning af din kerneklage

∞ Hvad er det du, i det skjulte, brokker dig over dine forældre aldrig gjorde? 

∞ Hvad er det du bebrejder dine forældre? Lad nu vær med at tænk indenting, for hvad kniber dig indefra? Hvis det er svært at se/mærke med dine forældre, prøv så med din kæreste /seneste kæreste de.

∞ Hvad er det værste der kan overgå dig? Hvad er det du frygter allermest? 

Denne aften:

Det bliver en aften med dybde for du skal på arbejde! Vi skal have fundet vores skjulte frustrationer frem, således vi kan frisætte den energi vi går og giver væk.  Vi skal tilbage hvor vi møder verden med et åbent sind og samtidig tør se hvad der foregår….både bevidst men især også ubevidst!

At kaste lys:
Jeg vil med glæde kaste lys på netto din situation. Ofte når der er noget der rør sig i dig, vil det være noget som hele gruppen vil have glæde af. Så være ikke genert, lad os få lov til at forløse det der er .

Transformation

En aften med dybe healinger, hvor vi træder ind og forløser stagnation, frygt mm og åbner (endnu mere) op for det simple og det enkele liv og dermed den ubetingede kærlighed. Det er en invitation til at tage din kraft hjem, slippe dramaet og accepterer at dine omgivelser blot er statister i dinverden. Herfra kan vi nemlig give plads til healing og transformation. For så længe du vælger at forblive der, hvor du er, fortsætter statisterne med at spille det spil DU ønsker, de skal spille.

∞ Så er du klar til at åbne op?

∞ Til at give slip?

∞ Til at blive endnu mere dig?

Hvis ja så glæder jeg mig til at guide dig dybere ind i den transformerende healing og lade dig møde hvem du i virkeligheden er. Det eneste du skal gøre er at komme i afslappet tøj og med et åbent sind. Der er yogamåtter, tæpper mm samt the og lidt sødt

Praktisk info:

Pris

500,- kr incl moms

Tid

Første mandag i hver måned Kl 19.00 – 21.30

Sted

Glad og Fit, Hagemannsvej 18B, 8600 Silkeborg

Ankomst

Dørene er åbne fra 18.40

Forudsætninger

Der kræves ingen forudsætninger

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen.

Praktisk info ved streaming

Pris

300,- 

Tid

Første mandag i hver måned Kl 19.00 – 21.30

Sted

Jeg sender en link ud selve dagen. Streamingen foregår via zoom. 

Kvinde I sort gråt hår

Anette er bare fantastisk!

“Jeg har brugt Anette på mail, haft hende i telefonen og været på briksen hos hende i Silkeborg. Jeg bruger hende til stort og småt, og jeg føler mig meget set og forstået. Efter en omgang i Anettes nærvær føler jeg mig renset og lettet. Hun er en fantastisk dygtig healer og clairvoyant. Hun hjælper mig med at forstå nuværende handlingsmønstre, heale og ændre dem, der ikke tjener mig, og som jeg ønsker ændret. Hun arbejder med det, der foregår her og nu, overbevisninger jeg har taget til mig i barndommen eller fra tidligere liv. Hjælp fra Anette er en god omgang allround indre rengøring.”          

∞   

Neneh, studerende 

Anette har en kæmpe viden, som hun deler ud af.

Anette er et af de skønneste mennesker, jeg kender. Hun favner alle mennesker med kæmpe respekt og kærlighed. Samtidig er hun virkelig dygtig til at formidle alt sin viden med sin dejlige humor og med en lethed, som gør det nemmere at forholde sig til.

Anette har en kæmpe viden, som hun er SÅ dygtig til at dele ud af. Hun er en person, jeg virkelig har stor respekt for, og som jeg føler mig tryg ved at bruge. Hun har hjulpet mig i mange situationer, til tider har hun været en livline, som jeg altid har kunne regne med.

Hvis du gerne vil videre med din udvikling i livet, og gerne vil møde en som mærker, og ser dig lige som den du er, så vil jeg anbefale dig at møde Anette, hun er så vidunderlig.

∞  

Rosemai, selvstændig

Anette er så meget spot on!

“Hun er klog og kærlig, og har den dejligste humor – og så holder det max, det hun formidler. Healings energien er høj og fantastisk virksom, og hendes blik giver altid dybt mening. Også i længden, og nogle gange først over tid, fordi der kan være så mange lag som spiller sammen og er ved at udfolde sig i en og i ens liv, mens andre slipper. Uanset hvad så har Anette altid fat i kernen!
Highly recommended. “

∞  

Savannah, selvstændig

Strandplante

Meditationer

Et pusterum fra hverdagen! Tid til fordybelse og nærvær med dig selv.

Yoga grå i grå Silkeborg

Yoga

Fordybelse, ro og nærvær smeltet sammen til yin healing yoga, der naturligvis krydres med healing.

Styrke, power og bevægelse smeltes sammen til p.a.s.s. yoga. Ugentlige hold i Silkeborg – og ja der kommer noget online i 2020.

Eyes Anette looking at you Monies

Session

Jeg møder dig lige dér, hvor du er, og hjælper med at skabe klarhed, plads, ro og ikke mindst transformation,

Jeg lytter til dig, og hvad der rør sig i dit liv – og derfra arbejder vi sammen videre. Intet er for småt…intet er for stort.