Healingsaften

Anette Traberg Lind Dries van Noten
Eyes Anette looking at you Monies

Månedens tema: Dulmeri

Der kan være forskellige måder på at vi dulmer, men inde bag ved møder vi næsten altid den samme energi vi møder… At der er noget som er “for stort” at forholde os til, og derfor bliver det nemmere at dulme, hvad enten det er med mad, træning, sex, sociale medier eller noget helt 5. 

Men hvad sker der inde i os, når vi tør møde “det store” og faktisk mærke os selv? 

Jeg vil helst ikke sætte for mange ord på, da det gerne skal være en indre oplevelse, men hvis du er blevet nysgerrig så vil jeg glæde mig til at se dig mandag den 6. april kl. 19 

Transformation

En aften med dybe healinger, hvor vi træder ind og forløser stagnation, frygt mm og åbner (endnu mere) op for det simple og det enkele liv og dermed den ubetingede kærlighed. Det er en invitation til at tage din kraft hjem, slippe dramaet og accepterer at dine omgivelser blot er statister i dinverden. Herfra kan vi nemlig give plads til healing og transformation. For så længe du vælger at forblive der, hvor du er, fortsætter statisterne med at spille det spil DU ønsker, de skal spille.

∞ Så er du klar til at åbne op?

∞ Til at give slip?

∞ Til at blive endnu mere dig?

Hvis ja så glæder jeg mig til at guide dig dybere ind i den transformerende healing og lade dig møde hvem du i virkeligheden er. Det eneste du skal gøre er at komme i afslappet tøj og med et åbent sind. Der er yogamåtter, tæpper mm samt the og lidt sødt

Praktisk info:

Pris

500,- kr incl moms

Tid

Første mandag i hver måned Kl 19.00 – 21.30

Sted

Glad og Fit, Hagemannsvej 18B, 8600 Silkeborg

Ankomst

Dørene er åbne fra 18.40

Forudsætninger

Der kræves ingen forudsætninger

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen.

Praktisk info ved streaming

Pris

300,- 

Tid

Første mandag i hver måned Kl 19.00 – 21.30

Sted

Jeg sender en link ud selve dagen 

Kvinde I sort gråt hår

Anette er bare fantastisk!

“Jeg har brugt Anette på mail, haft hende i telefonen og været på briksen hos hende i Silkeborg. Jeg bruger hende til stort og småt, og jeg føler mig meget set og forstået. Efter en omgang i Anettes nærvær føler jeg mig renset og lettet. Hun er en fantastisk dygtig healer og clairvoyant. Hun hjælper mig med at forstå nuværende handlingsmønstre, heale og ændre dem, der ikke tjener mig, og som jeg ønsker ændret. Hun arbejder med det, der foregår her og nu, overbevisninger jeg har taget til mig i barndommen eller fra tidligere liv. Hjælp fra Anette er en god omgang allround indre rengøring.”          

∞   

Neneh, studerende 

No bullshit på en kærlig måde!

“Anettes healinger og læsninger er intet mindre end fantastiske. 

Hun er altid spot on og har hver gang transformeret mine udfordringer med en selvfølgelig autoritet og enorm klarhed. Anette er sådan lidt “No Bullshit”, spot on og meget tydelig i sin kommunikation omkring det, man ønsker forløst og set på. Samtidig har hun en meget kærlig måde at formidle selv svære ting på. I flere dage efter en session er der lethed, og jeg oplever, at min intuition og selvstøtte er vokset enormt for hver gang. 

Anette har mine varmeste anbefalinger.”

Sofiia, selvstændig

Anette er så meget spot on!

“Hun er klog og kærlig, og har den dejligste humor – og så holder det max, det hun formidler. Healings energien er høj og fantastisk virksom, og hendes blik giver altid dybt mening. Også i længden, og nogle gange først over tid, fordi der kan være så mange lag som spiller sammen og er ved at udfolde sig i en og i ens liv, mens andre slipper. Uanset hvad så har Anette altid fat i kernen!
Highly recommended. “

∞  

Savannah, selvstændig

Strandplante

Meditationer

Et pusterum fra hverdagen! Tid til fordybelse og nærvær med dig selv.

Yoga grå i grå Silkeborg

Yoga

Fordybelse, ro og nærvær smeltet sammen til yin healing yoga, der naturligvis krydres med healing.

Styrke, power og bevægelse smeltes sammen til p.a.s.s. yoga. Ugentlige hold i Silkeborg – og ja der kommer noget online i 2020.

Eyes Anette looking at you Monies

Session

Jeg møder dig lige dér, hvor du er, og hjælper med at skabe klarhed, plads, ro og ikke mindst transformation,

Jeg lytter til dig, og hvad der rør sig i dit liv – og derfra arbejder vi sammen videre. Intet er for småt…intet er for stort.