Endelig er jeg klar med eget materiale, og hvor har jeg glædet mig til at præsentere dette for dig

Eyes Anette looking at you Monies

Hjertets ekspansion bliver titlen på min nye uddannelse, hvor jeg gør brug af splinternyt og eget materiale. 

Uddannelsen vil have flere dele, med flere niveauer. De første to dele er skrevet, og der vil yderligere med tiden komme to-tre niveauer herudover. 

De første dele vil være Åbn for hjertets visdom og Reinvestering af hjertets kraft. Den første del af uddannelsen Åbn for hjertets visdom ligger klar til at booke, allerede nu. 

I min dagligdag er der flere der spørger: “Hvad er det egentlig du arbejder med, Anette?”.

Svaret er som følgende: Man kan sige at det jeg hovedsagelig arbejder med, er at rydde op i vores genetiske programmering. Vores såkaldte Junk DNA. Her finder vi en skattekiste af karma, historier, vore familietræer, og vores sjæl. Vores såkaldte Junk DNA, udgør 98 % af vores DNA. Dette er ret tankevækkende. Jeg opererer derfor kort sagt; i det uopdagede land.

Hvad er healing og kan vi heale kærlighedens smerte?

Interessant er det at mange af os er bange for at dø, og i dét at vi er bange for døden, er vi i virkeligheden bange for livet. Når vi tør at gå ind i os selv og møde det som er, møder vi vores overbevisninger, vores historier, både de som er vores sjæl historie, og de som er vores familiehistorie. Den eneste måde vi kan åbne op på er at gå gradvis dybere, og dybere ind i os selv. 

I vores liv og udvikling går vi alle gennem forskellige stadier, og har dermed alle behov for at få belyst nogle centrale steder i os selv. Vi har forskellige historier med os, som løber i vores blods/familie historier, og derudover har vi vores egen historie med os, qua vores sjæl. Nogle dele vil tale, eller nærmere larme, og for nogle kan det være historien vi har med os fra vore moders side, faders side, eller fra vores sjæls historie. Når noget taler eller larmer til os, så har vi to overordnede muligheder: vi kan enten ignorere og løbe væk fra dette, eller vi kan vælge at åbne os op, for det som historierne vil fortælle os. Åbner vi os op, vil vi her lære, mærke, og se hvad det er vi mangler at forstå. Det er først når den dybe healing slår igennem at vi kan transformere det smertefulde, for indtil da vil vi blot berolige vores nervesystem. 

Under uddannelsen vil vi i særdeleshed lærer at forbinde os til dybden af vores hjerte, og dermed til den pureste ubetingede kærlighed. Dette er altafgørende for vores healings arbejde. Vi har alle mødt skuffelser, stress, smerter og traumer i vores liv, og derfor lukker vi mere og mere i, for dybden af vores hjerte. På den måde kommer vi til at leve fra vores hjertes overflade. Ved at gå ind i hjertet fra et specifikt sted, får vi åbnet op til den dybeste kontakt til vores sjæl. Her vil vi finde vores unikke viden, og universets enestående magiske energi. Dét er healing. 

Det kræver en portion mod at møde hjertet åbent, og med et nysgerrigt sind. Dette kan kun ske når vi tør at stille os sårbare, og stå ved vores smerter… også kærlighedens smerte.

Er du klar til at komme med på en rejse, dybt inde i dig selv? 

For når vi skaber sammen med vores sjæl fra vores særlige punkt i hjertet, og tør tage de skridt som det kræver, så åbner livet op for en hel ny dimension. 

På de tre sammenhængende dage hvor vi er sammen, vil jeg garantere at vores hjerter ekspanderer i fuld flor.

“Åbn for hjertets visdom”: 7. – 9. oktober i Bines Hus ved Himmelbjerggården 

“Reinvestering af hjertets kraft”: Kommer i starten af 2022 – ligeledes i Bine Hus ved Himmelbjerggården

På tre sammenhængende dage hvor vores hjerter vil ekspandere i fuld flor.

Jeg stiller min viden til rådighed alle dage, så vi kommer favn, trygt og sikkert omkring.

Jeg glæder mig til at møde dig. 

Kærligst, 

Anette Traberg Lind

Book en afklarende samtale

Er du i tvivl om kurset er noget for dig, og har spørgsmål til indhold, og det du får ud af din deltagelse, så er du velkommen til at booke en afklarende samtale. Send mig en sms på 30 51 70 90 med navn og hvad det drejer sig om, så vender jeg tilbage så hurtigt som muligt.  

Favner alle med kæmpe respekt og kærlighed.

Anette er et af de skønneste mennesker, jeg kender. Samtidig er hun virkelig dygtig til at formidle alt sin viden med sin dejlige humor og med en lethed, som gør det nemmere at forholde sig til.

Hvis du gerne vil videre med din udvikling i livet, og gerne vil møde en som mærker, og ser dig lige som den du er, så vil jeg anbefale dig at møde Anette, hun er så vidunderlig.

Rosemai, selvstændig

No bullshit på en kærlig måde!

“Anettes healinger og læsninger er intet mindre end fantastiske. 

Hun er altid spot on og har hver gang transformeret mine udfordringer med en selvfølgelig autoritet og enorm klarhed. Anette er sådan lidt “No Bullshit”, spot on og meget tydelig i sin kommunikation omkring det, man ønsker forløst og set på. Samtidig har hun en meget kærlig måde at formidle selv svære ting på. I flere dage efter en session er der lethed, og jeg oplever, at min intuition og selvstøtte er vokset enormt for hver gang. 

Anette har mine varmeste anbefalinger.”

Sofiia, selvstændig

Et kursus, der sparker r..! Wow!

Jeg føler, at Anette ikke blot ser mig, men også ser min sjæl og nænsomt men meget præcist viser mig på rette vej. 

Jeg er vild med den måde, Anette formidler på, og jeg er utrolig glad for at jeg meldte mig til kurset. Jeg tror mere på mig selv og har fået så mange brugbare redskaber med mig, der giver dyb mening. Anette er fantastisk og jeg glæder mig til fortsat at lære.

Lisa, sygeplejerske