Kropsterapi

Kroppen husker og kroppen har en fantastisk hukommelse.
Faktisk husker kroppen alt hvad vi har været igennem, helt fra fostertilstanden og op til nu. Kroppen taler til dig hver eneste sekund, men lytter du til hvad den siger eller har du bare betegnet det som støj?

Gennem en kropsbehandling får vi roligt åbnet op, således du atter kan mærke kroppen og får givet slip på netop det som ”presser sig på” og på den måde er klar. Der bliver skabt “rum”  – både fysisk og psykisk. At få lukket op for kroppens egen energi og øge gennemstrømningen gennem hele systemet, hvormed kroppen har lettere ved at være med til at helbrede sig selv.

Jeg blander de forskellige kropsterapi former, som jeg har taget uddannelse i. Om der er en overvægt af Body SDS, Omni Terapi eller Bars er ikke til at sige, det afhænger af dig og hvordan jeg bedst kan hjælpe dig.

HVORDAN FOREGÅR EN BEHANDLING

En behandling, er baseret på forskellige massageteknikker, åndedrætsteknikker, aku- og zonetryk, mobiliserende led-frigørelser, kostråd, healing og samtale terapi.

Der indledes med en kortere samtale om, om der er nogle specifikke problemer, der skal lægges vægt på i behandlingen.

SELVE BEHANDLINGEN                                                                                                                                         

Jeg laver 2 ret forskellige behandlinger

∞   Afspændende med olie og næsten uden samtale, hvor du ligger i trusser.

∞   Dybdegående med forløsende ord, hvor du beholder tøjet på.

Men for dem begge gælder:

Jeg lytter til kroppen og lader mine hænder lægge sig der, hvor jeg kan mærke energien er blokeret.  Jeg guider dig ind og ned i området, vi finder sammen ind til ”problemet” således, at området kan blive afspændt. Jeg vil sikkert stille dig nogle personlige spørgsmål om dit fysiske og psykiske velbefindende. Dermed kan der opstå en større forståelse for, hvorfor du har det således

Åndedrættet er meget vigtig under behandlingen, da det er med til at hjælpe kroppen til at skabe rum i kroppen samt at slippe evt. spændinger og at få affaldsstofferne  ud af kroppen.  At jeg kobler healing sammen med kropsterapi kan have en positiv og kraftfuld effekt på behandlingen.

For mig er vi alle unikke. Det gør sig også gældende i mine behandlinger, der findes ikke 2 ens behandlinger. Mit udgangspunkt og fokus vil altid være den enkelte klients historie og krop. 

EFTER BEHANDLINGEN                                                                                                                       

Efter behandlingen vil du føle velvære og dyb ro, nogle vil opleve et energiløft.  Som en naturlig proces kan du opleve, at kroppen og sindet reagere anderledes end normalt. Især efter en periode med f.eks. stress, sygdom etc. kan der komme reaktioner. Disse reaktioner er signal på, at kroppen arbejder på at optimere sine funktioner og skabe balance.                

FYSISKE REAKTIONER

∞   Træthed

∞   Prikkende  fornemmelser i kroppen

∞   Ømhed

∞   Kortvarig utilpashed

∞   Kortvarig opblussen af tidligere sygdomme og skader

∞   Stor tørst mv.

FØLELSESMÆSSIGE REAKTIONER

∞   Indadvendthed

∞   Humørsvingninger

∞   Øget sårbarhed

∞   Vrede

∞   Dit søvnbehov kan påvirkes

Jeg anbefaler, at du hviler og drikker ekstra meget vand, da det letter udskillelsen af affaldsstoffer. Nyd den øgede kropsbevidsthed og giv efter for de signaler kroppen udsender for at skabe balance. Det vil hjælpe til at optimere din selvhelbredende evne.                                                                                                                                                                        Hvis du får en efter-reaktion er du velkommen til at ringe eller skrive til mig for at få en kort afklarende samtale. Engang imellem skal der en hurtig efterfølgende behandling til.

DE PRAKTISKE DETALJER

Det jeg har behov for at vide inden er din intention med behandlingen.

Pris:

800 for 1 time

1.250 for 1,5 time

´BOOK HER