ThetaHealing® Manifestation

Manifestation – hvad det egentlig? Egentlig kommer ordet fra latin og handler om at gøre noget “håndgribeligt”. Ofte bruger vi begrebet som udtryk for at få noget til at ske, som vi faktisk ønsker – dvs. bevidst (positiv) manifestation.

Hvis vi er i Thetatilstand, når vi manifesterer, forhøjes chancerne for at realisere (håndgribeliggøre) det ønskede med 80 – 90 %. Det at sige højt, hvad man drømmer om, kan nogle gange være nok til at få det til at ske i dit liv.

Chancerne for, at noget sker, fordi vi siger det højt (og ønsker det) er ca. 30-40 %. Via visualisering vokser tallet til ca. 50 %. Dermed bliver ThetaHealing® Manifestation et vildt redskab.

Du vælger selv, om du er rig eller fattig

I ThetaHealing® er begrebet manifestere troen på, at det er muligt at skabe noget i den fysiske verden i samarbejde med Skaberen af Alt, Der Er.

Hvert udsagn, tanke og handling afspejles af det, vi manifesterer i vores liv. Hvad vi tænker og siger, har en direkte indflydelse på, om vores manifestationer er til vores fordel eller skade. Hvis du konstant siger, at du er fattig, vil du være det. Hvis du hele tiden siger og tror, at du har økonomisk overskud, vil du have det. Det er vigtigt at have et positiv sind.

Drømmer du stort?

Sandheden er, at vi skaber vores egen virkelighed, og det er muligt at manifestere det bedste, verden har at tilbyde. Men du skal først beslutte, hvad det er, du ønsker i dit liv. Tillader du dig selv at drømme stort – og gå efter det liv, du faktisk ønsker dig.

Dette kursus benytter et fantastisk spørgeskema til at hjælpe dig med at finde de mange overraskende og ubevidste blokeringer, der står mellem dig og dine mål. Svarene viser dig, hvordan du fjerne dem, og på kurset arbejder vi med bevidst brug af intention og guddommelig timing.

Alle de positive følelser, du har brug for til at opnå overflod i dit liv, vil vi ‘fremtrylle’ under kurset.

Ikke et “bliv-rig-hurtigt” kursus

Mange mennesker forsøger at bruge ThetaHealing® til at ‘downloade’ komplet økonomisk succes uden først at undersøge, hvor de blokerer sig selv. I nogle tilfælde vil disse mennesker bliver irriterede, når de ikke opnår øjeblikkelige resultater.

På kurset lærer du at fjerne dine blokeringer, lave en plan ud fra dine intentioner og drømme – og dermed får du redskaberne til at leve det liv, du ønsker og opnå succes.

Dette er ikke en bliv-rig-hurtig manual, men snarere et universelt redskab til at forstå dig selv, se dit højeste potentiale og se, hvor du blokerer dig selv.

Kursusbeskrivelse

Kurset ThetaHealing® Manifestion varer 2 dage. Vi gennemgår følgende materiale:

∞   Hvordan blokeringer på overflod sjældent handler om penge

∞   Hvordan dine blokeringer på overflod tjener dig

∞   Hvad det er, der stopper dig fra at leve det liv, du drømmer om

∞   Hvilke drømme du har (ubevidst)

∞   Fjernelse af gamle overbevisninger

∞   Hukommelse af din fremtid

∞   Ønsket om, at der sker det højeste og bedste

∞   Gode ideer og tips til at manifestere det, du ønsker

∞   Viden om guddommelig timing

∞   Velsignelse af dine penge

∞   Hvordan din fremtid ser ud fra syvende plan

∞   Hvordan du manifesterer på den højeste og bedste måde

De praktiske detaljer

Det koster 3.500 kr.  at deltage på kurset, som varer 2 dage med undervisning fra ca. 9-17.

Inkluderet i prisen er frugt, kaffe/te, kage, en dansk og engelsk manual samt en CD.

ThetaHealing® Manifestation er for alle, men forudsætter, at du har taget Basis og Advanced.

Hvis du har spørgsmål omkring kurset, så kontakt mig endelig.

Kommende ThetaHealing® Manifestationskurser

Kommende datoer er næsten på plads <3 

Hvis I er flere, der ønsker et kursus i ThetaHealing®, er I velkomne til at kontakte mig med forslag om dato og sted.