Tidligere ThetaHealing® advanced – uden 300 downloads – vi går dybere i stedet 

Denne uddannelse kræver at du har taget “Åbn for hjertets visdom” (eller ThetaHealing®  Basis hos mig)

Vi mødte den dybe hjerte kontakt i “Åbn for hjertets visdom, og nu dykker vi dybere. 

På uddannelsen “Hjertets Ekspansion”, hvor del 2 er “Reinvestering af hjertets kraft”, møder vi ind og tjekker ind i os selv – og åbner os for det som er sket siden sidst. 

Vi lander og mærker ind i om vi forbinder os, horisontalt eller vertikalt. Her vil vi åbne op med hjertesangen. Vi skal ind i hjertet og mærke hvad vi holder fast i her, således at vi kan frisætte det. 

Eyes Anette looking at you Monies

Dette giver os lov til at mærke livet bruse, på en fornyet måde. 

Under uddannelsen tager vi et spadestik dybere, ind i vores familiestrukturer og mønstre. Hvorfor gentager begivenheder sig? – både i vores eget liv, men også i vores familie linier? Det kan være levestandarder, væremåder, sygdomme, og overbevisninger som gentager sig, gennem generationer.  

Du vil over dagene få redskaber til at finde frem til, og bryde med denne struktur. Her vil jeg give jer en healing, som er kaldet Kufferten. Vi skal også kortvarigt se på de forskellige sjælefamilier og deres strukturer, og med en simpel gennemgang ser vi ligeledes på familierne og deres kvaliteter. Du vil her kunne møde dit Healer-navn, og med dets kvalitet.

Under uddannelsen i “Hjertets ekspansion” kommer vi favn omkring.

I dagene skal vi blandt andet også mærke kærligheden til os selv som foster, og op gennem vores liv. Vi skal ind til vores PP (product purpose) – som bliver formet før, under og efter fødsel. Her vil vi finde ind til vores formål med livet, samspillet mellem mor og far, økonomisk habitus, følelser, om vi var ønskede – og hvordan undfangelsen har været. 

Det er vigtigt at vi får separeret  PP og vores egen værdi. Vi kan som individer have en tendens til at sidde fast i idéen om at vi ikke gode nok, og derfor skal vi dybt ind og frigøre os fra dette. 

Jeg vil under dagene vi har sammen, lave flere healinger i takt med at I deltagere bliver frigjort i jeres processer. I kan derfor opleve at høre mig synge flere gange, og sangen kan forekomme som lyde der banker støv og slagger af dig, og på den måde åbner mere af det, som er dig. Sangen kan derfor ses som en form for bevidsthedslag. 

På uddannelsen møder vi også naturen, med dens kræfter og unikke viden. Hvordan mødes vi I de forskellige former for liv der er i naturen, uden at ødelægge det? Hvordan opnår vi en dybere forståelse, og endda tilhørelsesforhold? Således vi bedre kan tage vare på os selv, og naturens rigdom. Det er spørgsmål som kan stilles, diskuteres og besvares over dagene. 

Vi ser på verdens tidslinje, og vi vil igen se på mønstre og strukturer, hvor vi heraf kan få en dybere forståelse af hvorfor, vi er hvor vi er, og ikke mindst hvor vi er på vej hen. 

Her kan vi også dykke ind i at læse fremtiden, og hvorledes vi kan ændre den. Vi skal dog huske at nogle ting ligger (næsten) fast, og vi lærer at mærke ind i vores Divine Timing.

Vi runder endnu af med en dyb meditation, den såkaldte DNA-aktivering. Her skal du blot nyde, og lade din krop modtage denne fantastiske healing. 

 

Dette vil vi gennemgå under uddannelsen i “Reinvestering af hjertets kraft”:

       ∞ forbindelsen med skaberen – vertikalt eller horisontalt

       ∞ hjertesangen og den smerte der kan ligge gemt her

       ∞ vores families ubevidste ønskede formål med os

       ∞ de historier som ligger i vores familie linjer, samt hvorfor/hvordan de gentager sig

       ∞ læren om måder hvorpå vi kan slippe historierne

       ∞ vores egen tidslinje, og hvorfor nogle oplevelser vil gentage sig

       ∞ vores sjælsfamilie og deres kvaliteter

       ∞ dit Healernavn

       ∞ tidslinjer i verden og Divine Timing

       ∞ en dybere og stærkere forbindelse til naturen

       ∞ meditationer og afslutning af den dybe DNA-aktivering

Alt dette vil vi nå og mere til, på tre sammenhængende dage hvor vores hjerter vil reinvestere med fuld kraft og åbenhed.

Jeg stiller min viden til rådighed alle dage, så vi kommer favn, trygt og sikkert omkring.

Jeg glæder mig til at møde dig. 

Kærligst, 

Anette Traberg Lind

Pris: (inklusiv fuld forplejning + certifikat)

9.500,- for enkelt værelse (der er 5 stk.).  Early bird til og med  / til 8.750,-

8.500,- for delt dobbelt værelse (der er 5 stk.). Early bird til og med / til 7.750,-

Tidligere Theta® elever hos mig, er der rabat på 2.750,- Brug da koden “Theta Enkelt / Theta Dobbelt” alt afhængig af værelses type

Alle priser er incl. moms.

Kommende kurser:

Regner med at datoerne lander i uge 22.  Skal lige have dobbelt tjekket med Himmelbjerggården.

Favner alle med kæmpe respekt og kærlighed.

Anette er et af de skønneste mennesker, jeg kender. Samtidig er hun virkelig dygtig til at formidle alt sin viden med sin dejlige humor og med en lethed, som gør det nemmere at forholde sig til.

Hvis du gerne vil videre med din udvikling i livet, og gerne vil møde en som mærker, og ser dig lige som den du er, så vil jeg anbefale dig at møde Anette, hun er så vidunderlig.

Rosemai, selvstændig

No bullshit på en kærlig måde!

“Anettes healinger og læsninger er intet mindre end fantastiske. 

Hun er altid spot on og har hver gang transformeret mine udfordringer med en selvfølgelig autoritet og enorm klarhed. Anette er sådan lidt “No Bullshit”, spot on og meget tydelig i sin kommunikation omkring det, man ønsker forløst og set på. Samtidig har hun en meget kærlig måde at formidle selv svære ting på. I flere dage efter en session er der lethed, og jeg oplever, at min intuition og selvstøtte er vokset enormt for hver gang. 

Anette har mine varmeste anbefalinger.”

Sofiia, selvstændig

Et kursus, der sparker r..! Wow!

Jeg føler, at Anette ikke blot ser mig, men også ser min sjæl og nænsomt men meget præcist viser mig på rette vej. 

Jeg er vild med den måde, Anette formidler på, og jeg er utrolig glad for at jeg meldte mig til kurset. Jeg tror mere på mig selv og har fået så mange brugbare redskaber med mig, der giver dyb mening. Anette er fantastisk og jeg glæder mig til fortsat at lære.

Lisa, sygeplejerske

 
Anette Traberg Lind

Onlineforløb

Er ved at finpudse de sidste detaljer til de kommenede online kurser. Du kan godt glæde dig – det bliver så godt.

Hede Midtjylland

Healingsaften

En aften med dybe healinger, hvor vi træder ind og forløser stagnation, frygt mm og åbner (endnu mere) op for det simple og det enkle liv og dermed den ubetingede kærlighed.

Det er en invitation til at tage din kraft hjem, slippe dramaet og accepterer at dine omgivelser blot er statister i din verden. Herfra kan vi nemlig give plads til healing og transformation.

Anette går væk

Kontakt

Tøv ikke med at hive fat i mig. Jeg vil svare dig så hurtigt som muligt.