Er du klar til at møde det der er? 

Er du klar til at forløse og atter mærke friheden bruse i kroppen? 

Anette Traberg Lind

Forstå dine historier

Vi er i theta hjernebølgerne de første 7 år af vores liv, og lige netop i de årer vores indlæringskurve høj! Vi lærer at gå, spise selv, gå på toilettet, sprog mm; sagt på en anden måde så er vores hjerne som en svamp og vitager alle informationer ind som er muligt. Det er netop i de år at vi laver vores (livs) fundament, vores overbevisninger – faktisk går vi helt tilbage til undfangelsen og 9 måneder før. For du har mærket hvordan din mor havde det, mens hun ventede dig og om der har været nogle i hendes mave før dig – både fostre der blev og dem som blev tabt. Alt det sætter et aftryk i dig og derfor vil du bære nogle mønstre med dig, som du højst sandsynlig ikke er bevist om. Er tiden ikke kommet til at slippe det? At du giver dig lov til at leve DIT liv med de overbevisninger som passer her til.

Det jeg bl.a. lærte som barn var at give plads, at kunne se andres smerte og samtidig lade mig stå stærkt i mig selv – ikke at det altid lykkes. Noget af det jeg personligt har arbejdet meget med de sidste mange år erforstå min historie. Jeg er opvokset på en gård lidt nord fra Silkeborg sammen med mine 2 storebrødre og en stak plejebørn. I det jeg forstod grunden til at jeg mistedede min højt elskede plejelillebror som 11 årig, og alt jeg derfra lukkede mit hjerte for den dybe ubetingede kærlighed – blot var en del af en større plan og var dermed med til at sætte retning for mit liv. At jeg nærmest begravede mit hjerte bag en mur af ubearbejdet følelser og hver gang potentielle kærester kom tæt på skubbede jeg dem væk. Det blev et mønster…og en måde at overleve på. Det var først da jeg knækkede i december 2007, at jeg mærkede at der ikke var plads til mere nede i kroppen og at jeg derfra startede rejsen tilbage til hjertet og tilbage til den dybe kærlighed. Om jeg er landet…? Ja,det er jeg – men jeg er samtidig altid nysgerrig på de dybere lag. Jeg ved at der er flere og lysten til at udforske dem er der 😉

Hvad jeg kan

Så går du også rundt med en smerte, som du ikke forstår? Har du et mønster som bliver ved med at gentage, også selvom du har prøvet ALT? Så mig hjælpe dig! Men lad mig samtidig advare dig, at jeg er IKKE en quick fixer! DU skal arbejde dybt og tør se nogle sandheder i øjne – for du skal tage ansvar for de omstændigheder du står i, og forløse de blokkeringer og historier du fortæller dig selv.Nogle historier har lange dybe rødder, og vi skal have hele roden med op. Dog har vi nogle gange behov for at tage den i bider og at ”angribe” den fra flere sider, for at alt kommer med. Kort sagt så hjælper jeg dig med:

∞ At se og indse det du ikke vil

∞ At fortælle dig om historierne bag

∞ At tage din kraft hjem

∞ At sørge for at du står stærkt i dig selv

∞ At udfolde dit fulde potentiale.

Pris

1 time: 1.400,- kr

30 min: 700,- kr 

15 min: 350,- kr 

Alle priser er ekskl.. moms ved coaching og momsfritaget ved online kropsbehandling. 

Svar på mail, sms, messenger: 185,- kr inkl.. moms

Aftentider + weekend tider er dobbelt op i pris.

Lad mig det vide, hvis du ønsker vores samtale at blive optaget, så modtager du en mp3 fil  bagefter.

Vi kan mødes via

∞ Telefon 3051 7090

∞ Skype: anette.traberg.lind

∞ Zoom: Anette Traberg Lind

∞ Mail: mail@anettetraberglind.com

∞ Buskhedevej 7, 8600 Silkeborg.

Kvinde I sort gråt hår

Favner alle med kæmpe respekt og kærlighed.

Anette er et af de skønneste mennesker, jeg kender. Samtidig er hun virkelig dygtig til at formidle alt sin viden med sin dejlige humor og med en lethed, som gør det nemmere at forholde sig til.

Hvis du gerne vil videre med din udvikling i livet, og gerne vil møde en som mærker, og ser dig lige som den du er, så vil jeg anbefale dig at møde Anette, hun er så vidunderlig.

Rosemai, selvstændig

No bullshit på en kærlig måde!

“Anettes healinger og læsninger er intet mindre end fantastiske. 

Hun er altid spot on og har hver gang transformeret mine udfordringer med en selvfølgelig autoritet og enorm klarhed. Anette er sådan lidt “No Bullshit”, spot on og meget tydelig i sin kommunikation omkring det, man ønsker forløst og set på. Samtidig har hun en meget kærlig måde at formidle selv svære ting på. I flere dage efter en session er der lethed, og jeg oplever, at min intuition og selvstøtte er vokset enormt for hver gang. 

Anette har mine varmeste anbefalinger.”

Sofiia, selvstændig

Et kursus, der sparker r..! Wow!

Jeg føler, at Anette ikke blot ser mig, men også ser min sjæl og nænsomt men meget præcist viser mig på rette vej. 

Jeg er vild med den måde, Anette formidler på, og jeg er utrolig glad for at jeg meldte mig til kurset. Jeg tror mere på mig selv og har fået så mange brugbare redskaber med mig, der giver dyb mening. Anette er fantastisk og jeg glæder mig til fortsat at lære.

Lisa, sygeplejerske

 
Anette Traberg Lind

Onlineforløb

Er ved at finpudse de sidste detaljer til de kommenede online kurser. Du kan godt glæde dig – det bliver så godt.

Hede Midtjylland

Healingsaften

En aften med dybe healinger, hvor vi træder ind og forløser stagnation, frygt mm og åbner (endnu mere) op for det simple og det enkle liv og dermed den ubetingede kærlighed.

Det er en invitation til at tage din kraft hjem, slippe dramaet og accepterer at dine omgivelser blot er statister i din verden. Herfra kan vi nemlig give plads til healing og transformation.

Anette går væk

Kontakt

Tøv ikke med at hive fat i mig. Jeg vil svare dig så hurtigt som muligt.