Thetaens ABC

På 3 dage lærer du de basale ThetaHealing® redskaber og får dem under huden.

Den største gave er, at du (atter) kommer i kontakt med Skaberen af Alt, Der Er, Energi af Al Skabelse.

På kurset finder du hjem til Universets enestående energi og magi, kærligheden. Herfra er alt muligt. Med andre ord du får kontakt til din sjæl, din unikke viden, og jo mere du er i Theta tilstanden, jo dybere kontakt får du.

Vi gennemgår de forskellige hjernebølger og deres frekvenser, så vi ved hvor vi er, hvordan vi bevæger os i arbejdet, og hvorledes vi går dybt uden at tjekke ud (uden at falde i søvn). Falder du i søvn gentagende gange kan det skyldes at healingen er så kraftig at det er bedst at du ikke er bevidst til stede, eller måske er du ikke klar til at møde det som er. 

Vi skal nørde i overbevisninger. Spørgsmål som: Hvorfor tror du det, som du tror? Hvad får du ud af at holde fast i dén tro? Vil blive diskuteret og besvaret. Du vil lære om de fire overbevisnings planer; kerne plan, genetisk plan, historisk plan og sjælsplan. Vi lærer disse at kende og hvorledes vi kan cleare overbevisninger. Hvis vi ikke får clearet på alle planer vil overbevisningen og dermed de samme oplevelser komme, igen og igen.

Du vil lære at se, og forstå hvorfor du skaber de oplevelser som du gør, og forstå hvad det er du bør lære af det. Vi skal lære at mærke de sande svar indeni os selv, og fra vor reneste sted, nemlig hjertet. Dette vil I guides i over dagene, hvor vi er sammen.

I dagene vil du også lære at læse en anden person, såfremt du får tilladelse til det. Der er ganske få etiske regler, og de er simple – så dem lærer du hurtigt. Du vil også lære at kunne kende forskel på den “hvide magi” kontra den “sorte magi”.  Vi skal møde vores guider og skytsengle, og måske endda skal nogle af dem fyres, hvis de holder os tilbage i vores udvikling. Under kurset kommer vi også omkring de forskellige eksistensplaner, og her vil vi kunne se de løfter, eder, og troskab vi har aflagt, og naturligvis cleare disse.

Du vil ligeledes under uddannelsen få redskaber til at afslutte gammel karma, negative tankeformer og sjæls kontrakter. Der skal naturligvis være plads til at kalde flere sjælevenner ind i livet, og måske endda en ny sjælepartner (kæreste) ind, men inden vi kalder nyt ind er det vigtigt at vi er skilt med det fra tidligere – også energetisk. Hvis vi stadig bærer rundt på sjælefragmenter af tidligere partnere, kan det blive svært at skabe rum og plads, til den nye kærlighed. Det kan endda være svært at overgive os i fuldstændighed til den nye kærlighed. Derfor er det væsentligt at vi også lader os skille åndeligt, og hermed frigøres.  

Den sidste dag runder vi af med en dyb meditation, den såkaldte DNA-aktivering. Her skal du blot nyde og lade kroppen modtage denne vidunderlige healing. Alle deltagere på uddannelsen får en certificering ved fuld deltagelse over alle tre sammenhængende dage, og med kravet om en udvikling/træning i at skabe forbindelse til hjertet.

DETTE VIL VI GENNEMGÅ PÅ THETA HEALING® BASIS:

       ∞ vores forbindelse til vores sjæl, til mestrene, samt ikke mindst Skaberen

       ∞ den direkte og rene kontakt fra et særligt punkt i hjertet

       ∞ om hjernebølgerne og hvad vi bruger dem til

       ∞ intuitiv læsning

       ∞ hvordan vores energi påvirker andre 

       ∞ om overbevisninger og de forskellige planer de ligger gemt på

       ∞ at stoppe psykiske angreb

       ∞ at bruge kroppen versus dit hjerte til at finde svarene med

       ∞ at finde sjæls kontrakter og aftaler, samt at kunne forløse disse

       ∞ om sjælefragmenter og hvordan de cleares og ikke mindst kaldes hjem 

       ∞ hvorfor vi skaber det vi gør

       ∞ om dine guider, skytsengle og -dyr

       ∞ om de forskellige eksistensplaner, samt vores løfter, eder, og troskab som skal frigøres

       ∞ meditationer, at sende lys og kærlighed, og en afslutning med den dybe DNA-aktivering

Når vi skaber sammen med vores sjæl, fra vores særlige punkt i hjertet, og tør tage de skridt som det kræver, så åbner livet op for en hel ny dimension. 

Jeg stiller min viden til rådighed alle dage, så vi kommer favn, trygt og sikkert omkring.

Jeg glæder mig til at møde dig.

Kærligst,

Book en afklarende samtale

Er du i tvivl om kurset er noget for dig, og har spørgsmål til indhold og det du får ud af din deltagelse, er du velkommen til at booke en afklarende samtale.

Send mig en sms på 3051 7090 med navn og hvad det drejer sig om, så vender jeg tilbage så hurtigt som muligt.  

Kommende kurser:

Fredag den 22. – søndag den 24. april i Kjellerup

Fredag kl 9.00 – ca. 17.00
Lørdag kl 9.00 – ca 17.00
Søndag kl 9.00 – ca 17.00

Pris: (inklusiv fuld forplejning, Viannas bog “ThetaHealing” + dansk og engelsk manual + certifikat)

7.250,-  Prisen er incl. moms.

eller 2 rater af 3.650,- med betaling nu og 18. april.

 

TESTIMONIALS

Der er noget af det stærkeste jeg til dato har oplevet

Fantastisk rejse!! Som i øvrigt stadig ruller. Der er konstant noget der dukker op til overfladen. Det er for vildt. Og så er Anette den direkte årsag til at jeg har fundet min spirituelle vej Jeg kan på varmeste anbefale Anette Traberg Lind. Jeg har prøvet nogle forskellige Coach, mentor m.m. Der er ingen der kan sætte spot på problematikken som Anette kan. Og der er både når det handler og personlige og forretningsmæssig issues. Hun er den første jeg ringer til når det hele ser lidt umuligt ud. Efter 1 time er der som regel styr på det hele igen. Effekten af at møde Anette og møde Theta er at jeg er blevet meget mere bevidst om de signaler jeg modtager hele tiden. Det har gjort at jeg handler hurtigere på emner end jeg gjorde tidligere hvor jeg ikke kunne mærke noget. Rejsen er først lige begyndt, der er meget der skal læres og tages ind, men med den lære bliver det en leg. Tak for turen indtil videre, det har været magisk.

Tristan Falke Lassen

Anette en fantastisk Healer

Anettes undervisning har rykket mig og den jer er så langt på ganske kort tid. Anette er ikke blot formidler, hun ER sine værkstøjer og har formået at gøre dem til sine egne. Kurserne har gjordt mig i stand til at tjekke ind i min egen væren, og grounde når jeg har brug for det, i en meget travl hverdag. Og jeg har fået redskaber til at holde styr på alle de intuitive beskeder jeg modtager, og at kunne skelne imellem, hvor de kommer fra. Anette er ligefrem, og tager det på alle måder for givet, at vi alle kan lære metoden, og derfor er der ingen begrænsninger i hendes klasser. Oplever du egne begrænsninger er hun der for dig. Derudover er Anette en fantastisk Healer. Så Efter en weekend i hendes “rum” er man som født på ny, fri af stress og fuld af ny forståelse om mulighederne i Theta.

Sofiia Ellisabet Bjerre

 

Det virker og det er den største gave

Hele min rejse startede, da jeg en dag helt tilfældigt så et opslag på facebook af Anettes thetahealings kurser. Den eneste tanke var bare DET DER -det skal jeg! Uden at vide noget om teknikker eller noget om hvem der skulle undervise. Jeg fik hurtigt det praktiske på plads. 
Ved mit første kursus vidste jeg allerede at det kom til at rykke mig for vildt. Jeg har igennem alle de værktøjer jeg har fået, udviklet min spirituelle side og min tankegang på en fin og god måde.
Det er nu godt 1.5 år siden jeg deltog på første kursus (basis) og det vildeste er at jeg bruger teknikkerne på daglig basis. Det virker og det er den største gave. 
Jeg har fået et værktøj der har gjort det muligt at arbejdet med mig selv, i mit tempo og derved fået løst en række blokeringer igennem thetaen. 
Jeg er dybt taknemmelig over at jeg har modtaget undervisningen hos Anette. Det har givet mig et bevidsthedsskifte så jeg nu vibrerer højere end jeg har gjort hidtil. 
 
 
Charlotte Elmgreen 
Anette Traberg Lind

Onlineforløb

Er ved at finpudse de sidste detaljer til de kommenede online kurser. Du kan godt glæde dig – det bliver så godt.

Hede Midtjylland

Healing & Rum

En aften med dybe healinger, hvor vi træder ind og forløser stagnation, frygt mm og åbner (endnu mere) op for det simple og det enkle liv og dermed den ubetingede kærlighed.

Det er en invitation til at tage din kraft hjem, slippe dramaet og accepterer at dine omgivelser blot er statister i din verden. Herfra kan vi nemlig give plads til healing og transformation.

Anette går væk

Kontakt

Tøv ikke med at hive fat i mig. Jeg vil svare dig så hurtigt som muligt.