ThetaHealing® kursus anbefalinger

“Anettes undervisning har rykket mig og den jer er så langt på ganske kort tid. Anette er ikke blot formidler, hun ER sine værkstøjer og har formået at gøre dem til sine egne. Kurserne har gjordt mig i stand til at tjekke ind i min egen væren, og grounde når jeg har brug for det, i en meget travl hverdag. Og jeg har fået redskaber til at holde styr på alle de intuitive beskeder jeg modtager, og at kunne skelne imellem, hvor de kommer fra. Anette er ligefrem, og tager det på alle måder for givet, at vi alle kan lære metoden, og derfor er der ingen begrænsninger i hendes klasser. Oplever du egne begrænsninger er hun der for dig. Derudover er Anette en fantastisk Healer. Så Efter en weekend i hendes “rum” er man som født på ny, fri af stress og fuld af ny forståelse om mulighederne i Theta.”

∞   Sofiia

 

Der er noget af det stærkeste jeg til dato har oplevet. Fantastisk rejse!! som i øvrigt stadig ruller. Der er konstant noget der dukker op til overfladen. Det er for vildt. Og så er Anette den direkte årsag til at jeg har fundet min spirituelle vej

Jeg kan på varmeste anbefale Anette Traberg Lind. Jeg har prøvet nogle forskellige Coach, mentor m.m. Der er ingen der kan sætte spot på problematikken som Anette kan. Og der er både når det handler og personlige og forretningsmæssig issues. Hun er den første jeg ringer til når det hele ser lidt umuligt ud. Efter 1 time er der som regel styr på det hele igen. Effekten af at møde Anette og møde Theta er at jeg er blevet meget mere bevidst om de signaler jeg modtager hele tiden. Det har gjort at jeg handler hurtigere på emner end jeg gjorde tidligere hvor jeg ikke kunne mærke noget. Rejsen er først lige begyndt, der er meget der skal læres og tages ind, men med den lære bliver det en leg.

Tak for turen indtil videre, det har været magisk.

∞   Tristan Falke Lassen

 

Jeg har det somom at jeg er blevet opmærksom på noget som jeg allerede vidste. Den fuldstændige urokkelige overbevisning du kommer med som underviser. Er så autentisk at jeg tror på mig. At denne teknik og evne allerede findes indeni mig og at den skal blot bevidstgøres.

At blive undervist af dig er sjovt, skørt og uforståeligt på den helt forståelige måde. Jeg har fuld tillid til dig som underviser og med lethed forklarer og beskriver du det svært tilgængelige på en naturlig og let måde. Og så er det første gang nogensinde at jeg er blevet undervist af et menneske som så tydeligt kommunikere åbenlyst med den anden side. Meget forfriskende. Du er nærværende, intens, kærlig og omsorgsfuld. Jeg er overbevidst om at du har mig uanset hvad der kommer frem undervejs

∞   Fabienne

 

For mig har det været en STOR og MAGISK transformation, ikke mindre end fantastisk. Elsker Theta healingen og Anette er en super formidler.
Mit liv er blevet mere fyldt med ro, glæde, kærlighed til mig selv. Det er bare mere simpelt, og min indre styrke viser sig mere og mere. Ka mærke mig selv og min krop, signaler ( håndtere det og gøre noget ved det )
Ked af det, tvivl, frustrationer, bekymringer er reduceret kraftigt.
For mig har det været det helt rigtige redskab, at bruge til min process. Vild hvad der er sket på to år waoooo….
Jeg anbefaler Theta og Anette på det varmeste❤. Respekt, taknemmelighed og kærlighed herfra
∞   Annemaii Malouna

 

Jeg har taget thetahealing basis, advanced og manifestation & abundance hos Anette.
Hele min rejse startede, da jeg en dag helt tilfældigt så et opslag på facebook af Anettes thetahealings kurser. Den eneste tanke var bare DET DER -det skal jeg! Uden at vide noget om teknikker eller noget om hvem der skulle undervise. Jeg fik hurtigt det praktiske på plads.
Ved mit første kursus vidste jeg allerede at det kom til at rykke mig for vildt. Jeg har igennem alle de værktøjer jeg har fået, udviklet min spirituelle side og min tankegang på en fin og god måde.
Det er nu godt 1.5 år siden jeg deltog på første kursus (basis) og det vildeste er at jeg bruger teknikkerne på daglig basis. Det virker og det er den største gave.
Jeg har fået et værktøj der har gjort det muligt at arbejdet med mig selv, i mit tempo og derved fået løst en række blokeringer igennem thetaen.
Jeg er dybt taknemmelig over at jeg har modtaget undervisningen hos Anette. Det har givet mig et bevidsthedsskifte så jeg nu vibrerer højere end jeg har gjort hidtil.
∞   Charlotte Elmgreen