ThetaHealing®

I 1995 får Vianna Stibal, alenemor til 3, konstateret kræft i højre lårben. Alt, hvad hun prøver af videnskabelig og alternativ medicin, virker ikke, altså lige indtil hun prøver en simpel teknik, som hun har brugt i sit arbejde som alternativ behandler. En spontan healing indtræffer. Herefter går det stærkt, hun bruger teknikken i klinikken, hvor hun bl.a. laver intuitive læsninger. Mange healinger sker, og hun beslutter sig at dele denne viden.

Du kan læse mere om Viannas historie her.

ThetaHealing® er fokuseret tanke og bøn

Disse healinger og læsninger, som Vianna foretog sig, er baseret på kraften i fokuseret, koncentreret tanke og bøn. For at kontrollere og fokusere tankens kraft, må vi bruge alt fra vores iboende potentialer. Og dermed erkende og vedkende vores egne intuitive evner.

Set skematisk ser opbygningen af ThetaHealing® således ud:

  1. Kraften i tanke og ord
  2. Hjernebølgerne og dermed frekvensen af disse
  3. Åbningerne ind til vores chakraer samt psykiske sanser
  4. Den frie vilje & samskabelsen
  5. Befalingen (af, hvad der skal heales)
  6. Vidne (kraften i at se det ske)
  7. Skaberen af Alt Der Er, Energi af Al Skabelse. Gud.

Et liv med nærvær, ro og kærlighed

ThetaHealing® er en meditationsteknik og spirituel filosofi . ThetaHealing® er ikke specifik for én religion, men accepterer dem alle med det formål at komme tættere på Skaberen af Alt, Der Er. ThetaHealing® er en træningsmetode for dit sind, krop og ånd, der giver dig mulighed for at rydde op i bl.a. begrænsende overbevisninger samt leve dit liv med positive tanker, nærvær, ro og kærlighed.

I ThetaHealing® lærer man, hvordan man kan bruge ens egen naturlige intuition, påberåbe sig ubetinget kærlighed til Skaberen af Alt, Der Er, som gør det egentlige “arbejde” (healingen). Ved at ændre din hjernebølgetilstand til at omfatte “Theta” tilstanden, kan du faktisk ”se” Skaberen af Alt, Der Er at skabe øjeblikkelige fysiske og følelsesmæssige healinger.

Harmoni i sind, krop og ånd

Filosofien bag er at leve, uddanne og coache andre til, hvordan man kan opnå et bedre liv gennem den rene essens af kærlighed (som her Skaberen af Alt Der Er). Denne teknik giver mulighed for at arbejde sammen med Skaberen af Alt, Der Er til at opnå harmoni i sind, krop og ånd.

ThetaHealing® er meget populær i hele verden. Lige nu deles viden i mere end 100 lande. Læger, terapeuter samt folk fra alle religioner bruger denne simple og top effektive healingsmetode. Du kan læse mere om Vianna Stibal og ThetaHealing® her.

Vianna Stibals Mission Statement

“For at ændre verden må vi ændre én person ad gangen, og vise deres sande forbindelse til Skaberen af Alt Der Er. Vi tilstræber at fremrykke det bedste i alle mennesker.”

ThetaHealing® Kurser hos Anette

Jeg underviser i flere af de officielle ThetaHealing® kurser – bl.a. Basis, AdvancedManifestation, Dig Deeper og RHYTHM for finding your perfect weight.