ALT ER TILLADT

Jeg møder dig i et ikke dømmende rum, hvor det vi normalt ikke ønsker frem, er tilladt.

Som behandler mærker jeg ret hurtigt, hvilke historier der ligger og arbejder bagved. Det kan være historier der ligger langt tilbage i familie linjerne, og det kan være historier vi selv har med fra tidligere liv. Det interessante er at kroppen, sindet, og sjælen husker…..og det husker alt dét, som vi prøver at fornægte eller glemme. Så er du klar til at gå på et indre arbejde?

HVAD JEG KAN

Jeg er ingen quick-fixer, jeg er din guide. Resten af arbejdet må du selv gøre. Du skal kunne arbejde dybt, og turde se nogle sandheder i øjnene. Her tager du ansvar for de omstændigheder du står i, og kan derfra forløse de blokeringer og historier du fortæller dig selv. Nogle historier kan have lange og dybe rødder, og her er det vigtigt at der bliver arbejdet med at få hele roden med op. Jeg guider dig hele vejen, og det jeg kan hjælpe dig med er:

∞ At se og indse, det du ikke vil

∞ At fortælle dig om historierne bag

∞ At tage din kraft hjem

∞ At sørge for at du står stærkt i dig selv

∞ At udfolde dit fulde potentiale

HVILKEN BEHANDLING SKAL DU VÆLGE?
Ja, det er jo op til dig at mærke. Du er altid velkommen til at sende mig en mail (mail@anettetraberglind.com) eller ringe til mig (3051 7090), hvis der er noget jeg skal tydeliggøre.

Optaget af: Cecilie Wolf, Mads Arnbjerg og Frederik Gjersen en dag i april 2021​

Pæne ord

ANETTE ER SÅ MEGET SPOT ON!

“Hun er klog og kærlig, og har den dejligste humor – og så holder det max, det hun formidler. Healings energien er høj og fantastisk virksom, og hendes blik giver altid dybt mening. Også i længden, og nogle gange først over tid, fordi der kan være så mange lag som spiller sammen og er ved at udfolde sig i en og i ens liv, mens andre slipper. Uanset hvad så harAnette altid fat i kernen!

Highly recommended.”

Savannah, selvstændig

NO BULLSHIT PÅ EN KÆRLIG MÅDE!​

Anettes healinger og læsninger er intet mindre end fantastiske.

Hun er altid spot on og har hver gang transformeret mine udfordringer med en selvfølgelig autoritet og enorm klarhed. Anette er sådan lidt “No Bullshit”, spot on og meget tydelig i sin kommunikation omkring det, man ønsker forløst og set på. Samtidig har hun en meget kærlig måde at formidle selv svære ting på. I flere dage efter en session er der lethed, og jeg oplever, at min intuition og selvstøtte er vokset enormt for hver gang.

Anette har mine varmeste anbefalinger.”

Sofiia, selvstændig

ANETTE ER SÅ MEGET SPOT ON!

ET KURSUS, DER SPARKER R..! WOW!​

Jeg føler, at Anette ikke blot ser mig, men også ser min sjæl og nænsomt men meget præcist viser mig på rette vej.

Jeg er vild med den måde, Anette formidler på, og jeg er utrolig glad for at jeg meldte mig til kurset. Jeg tror mere på mig selv og har fået så mange brugbare redskaber med mig, der giver dyb mening. Anette er fantastisk og jeg glæder mig til fortsat at lære.

Lisa, sygeplejerske