Yogahealing

Yoga Natur twist sø

Kombination af det bedste af mine 2 verdner – yin yoga og healing!

Kvinde kikker ud Monies smykke

Savner du ro i kroppen?

At dine muskler for lov til at give slip? At alt det pres vi normalt udsætter vores krop og dermed os selv for opfanges af kroppen, så har du nu muligheden for at give dig selv plads og rum til at give kroppen tid til at give efter. Vi ligger i stillinger i mellem et par minutter og op til 10-15 minutter.

Det er det her det hele handler om – tid til at give slip og lade kroppen find i roen.

Det der kan ske når vi begynder at mærke os selv og kroppen, er at tårerne pludselig begynder at løbe uden at vi kan forklare hvorfor. Det der ofte sker er at hjernen synes at det er frygtelig hårdt – for pludselig bliver den sat ud af spillet og nu er det bare kroppen sammen med åndedrættet der får taletid / der skal tale

Når vi begynder at bruge det dybe åndedræt, ind gennem næsen og ud gennem munden og med uudåndning helt nede fra bugen af, begynder vi at bearbejde de følelser, traumer, chok mm der ligger og gemmer sig i kroppen. Ved at fortsætte med de langsomme og dybe vejrtrækninger vil understøtter vi kroppen til at slippe spændinger, at vi finder dybere ind og ned i kroppen. Jeg guider og hjælper dig med at blive i kroppen i de lange stræk, og langsomt men sikkert vil du opleve, at du bliver bedre og bedre til at bare være i nuet “ en stærk mindfull oplevelse.

Det kræver ingen fysisk styrke at deltage. Hvis du er hypermobil i nogle led, vil jeg bede dig om at holde igen – således at du ikke presser dig selv længere ud i hypermobiliteten. Hvis du derimod er stivet i kroppen vil jeg anbefale at give dig tid – og til at lytte ind. Der er en eller flere grunde til at kroppen har sat grænserne for tidligt.

Hvad er yin yoga godt for:

Man kan beskrive timerne som et indre indblik i hvordan kroppen har det. Det er der vi begynder rejsen indad til en krop, hvor leddene bliver centreret og kroppen bliver stærk og smidig.

∞ Du slipper dybe muskel- og led spændinger

∞ Dit åndedræt bliver dybere og roligere

∞ Du oplever at give slip og finder ro i sindet

Det kræver ingen forudsætning at være med.

Pris

850,- kr 

2,5 time med yin yoga, oceaner af healing og en lækker goodiebag med produkter fra High On Life By Mads Bo, Beautylabb Greenstore og andre.

Der er early bird indtil 31. januar til 645,- kr.

Tid

Søndag den 15. marts 10.00 – 12.30 

Sted

NOR, Hejrevej 30 3.sal, 2400 København NV 

Strandplante

Meditationer

Et pusterum fra hverdagen! Tid til fordybelse og nærvær med dig selv.

Yoga grå i grå Silkeborg

Yoga

Fordybelse, ro og nærvær smeltet sammen til yin healing yoga, der naturligvis krydres med healing.

Styrke, power og bevægelse smeltes sammen til p.a.s.s. yoga. Ugentlige hold i Silkeborg – og ja der kommer noget online i 2020.

Eyes Anette looking at you Monies

Session

Jeg møder dig lige dér, hvor du er, og hjælper med at skabe klarhed, plads, ro og ikke mindst transformation,

Jeg lytter til dig, og hvad der rør sig i dit liv – og derfra arbejder vi sammen videre. Intet er for småt…intet er for stort.