1:1 FORLØB

Et eksklusivt forløb med udgangspunkt i dig og hvor du er lige nu. 

Alt er tilladt

Jeg møder dig i et ikke dømmende rum, hvor det vi normalt ikke ønsker frem, er tilladt.

FORSTÅ DINE HISTORIER

Som behandler mærker jeg ret hurtigt, hvilke historier der ligger og arbejder bagved. Det kan være historier der ligger langt tilbage i familie linjerne, og det kan være historier vi selv har med fra tidligere liv. Det interessante er at kroppen, sindet, og sjælen husker…..og det husker alt dét, som vi prøver at fornægte eller glemme. Så er du klar til at gå på et indre arbejde?

Vi arbejder os ind i det der holder dig tilbage, således du kan eje din skaberkraft og ikke mindst forstår at bruge den. 

3 måneder, hvor vi sætter fokus på dig og hvad der skal til for, at du kan åbne endnu mere op for netop dig og det der gør dig unik.

forløbet indeholder:

∞ 1 kick off session session med udgangspunkt i enten en genekey session eller en stor læsning. 

∞ Efterfølgende sessioner af op til 75 minutters varighed hver 14. dag (5 i alt) 

∞ Sparring på messenger/sms imellem sessionerne

∞ Adgang til meditationer

∞ E-bogen: Sjælens energityper

Pris

12.950,- eller 3 rater af 4.330,- 

Vi mødes via

∞ Telefon 3051 7090

∞ Mail: mail@anettetraberglind.com

∞ Zoom: Anette Traberg Lind

∞ Nørregade 51, 8620 Kjellerup

Kvinde I sort gråt hår

TESTIMONIALS

Favner alle med kæmpe respekt og kærlighed.​

Anette er et af de skønneste mennesker, jeg kender. Samtidig er hun virkelig dygtig til at formidle alt sin viden med sin dejlige humor og med en lethed, som gør det nemmere at forholde sig til.

Hvis du gerne vil videre med din udvikling i livet, og gerne vil møde en som mærker, og ser dig lige som den du er, så vil jeg anbefale dig at møde Anette, hun er så vidunderlig.

Rosemai, selvstændig

No bullshit på en kærlig måde!​

Anettes healinger og læsninger er intet mindre end fantastiske. 

Hun er altid spot on og har hver gang transformeret mine udfordringer med en selvfølgelig autoritet og enorm klarhed. Anette er sådan lidt “No Bullshit”, spot on og meget tydelig i sin kommunikation omkring det, man ønsker forløst og set på. Samtidig har hun en meget kærlig måde at formidle selv svære ting på. I flere dage efter en session er der lethed, og jeg oplever, at min intuition og selvstøtte er vokset enormt for hver gang. 

Anette har mine varmeste anbefalinger.”

Sofiia, selvstændig

Et kursus, der sparker r..! Wow!​

Jeg føler, at Anette ikke blot ser mig, men også ser min sjæl og nænsomt men meget præcist viser mig på rette vej. 

Jeg er vild med den måde, Anette formidler på, og jeg er utrolig glad for at jeg meldte mig til kurset. Jeg tror mere på mig selv og har fået så mange brugbare redskaber med mig, der giver dyb mening. Anette er fantastisk og jeg glæder mig til fortsat at lære.

Lisa, sygeplejerske

YOGA

Min kærlighed til kroppens magi og yoga er stor. 

Jeg har dyb fascination  for den langsomme yin yoga, hvor vi giver kroppen tid og plads til at give efter. Samtidig elsker jeg den mere legende og styrkende del af yoga’en som jeg underviser i i hot yoga. 

TIDLIGERE LIV

Nu har du muligheden for at dykke dybt og finde de forbandelser, løfter, og eder du aflagde tidligere, som stadig påvirker dig og her endeligt at frigøre dig fra dem, således at der bliver plads til at være den sjæl du er.

Anette går væk

Kontakt

Tøv ikke med at hive fat i mig. Jeg vil svare dig så hurtigt som muligt.