Yoga Anette Traberg Lind

Styrkende & legende yoga

I hot yoga kombinerer vi den traditionelle yoga med body sds træningsdele.

Vi er dybt inde og arbejde med leddene, ledbånd og påvirker derigennem vores muskler, organer og nervesystem. Det vil sige, vi skal have arbejdet led og ledbånd igennem og have stabiliseret vores nervesystem, inden vi starter med at opbygge større muskelmasse.

Vi gennemarbejder kroppen med f.eks ledtræning, sjippeøvelser, kraftfuld træning af muskler og slutter timen af med at dybe afspændings øvelser. Vi bruger primært vores egen kropsvægt i øvelserne, og først redskaber til de dybe afspændings øvelser.

Det kræver ingen forudsætning i at være med.

Holdet bliver undervist i et ca 35 grader varmet rum opvarmet af infrarøde paneler.

TID

Torsdage kl.  19.00 – 20.30

PRIS
KLIPPEKORT

Klippekort giver adgang enkelte klasser og er gyldige i 6 måneder fra købsdato.

I kan sagtens være flere om 1 klippekort. I booker selvfølgelig bare det antal pladser I skal bruge. 

STED

Hagemannsvej 18B, 8600 Silkeborg.

TESTIMONIALS

Favner alle med kæmpe respekt og kærlighed.​

Anette er et af de skønneste mennesker, jeg kender. Samtidig er hun virkelig dygtig til at formidle alt sin viden med sin dejlige humor og med en lethed, som gør det nemmere at forholde sig til.

Hvis du gerne vil videre med din udvikling i livet, og gerne vil møde en som mærker, og ser dig lige som den du er, så vil jeg anbefale dig at møde Anette, hun er så vidunderlig.

Rosemai, selvstændig

No bullshit på en kærlig måde!​

Anettes healinger og læsninger er intet mindre end fantastiske. 

Hun er altid spot on og har hver gang transformeret mine udfordringer med en selvfølgelig autoritet og enorm klarhed. Anette er sådan lidt “No Bullshit”, spot on og meget tydelig i sin kommunikation omkring det, man ønsker forløst og set på. Samtidig har hun en meget kærlig måde at formidle selv svære ting på. I flere dage efter en session er der lethed, og jeg oplever, at min intuition og selvstøtte er vokset enormt for hver gang. 

Anette har mine varmeste anbefalinger.”

Sofiia, selvstændig

Et kursus, der sparker r..! Wow!​

Jeg føler, at Anette ikke blot ser mig, men også ser min sjæl og nænsomt men meget præcist viser mig på rette vej. 

Jeg er vild med den måde, Anette formidler på, og jeg er utrolig glad for at jeg meldte mig til kurset. Jeg tror mere på mig selv og har fået så mange brugbare redskaber med mig, der giver dyb mening. Anette er fantastisk og jeg glæder mig til fortsat at lære.

Lisa, sygeplejerske

Anette Traberg Lind

Onlineforløb

Er ved at finpudse de sidste detaljer til de kommenede online kurser. Du kan godt glæde dig – det bliver så godt.

Hede Midtjylland

Healingsaften

En aften med dybe healinger, hvor vi træder ind og forløser stagnation, frygt mm og åbner (endnu mere) op for det simple og det enkle liv og dermed den ubetingede kærlighed.

Det er en invitation til at tage din kraft hjem, slippe dramaet og accepterer at dine omgivelser blot er statister i din verden. Herfra kan vi nemlig give plads til healing og transformation.

Anette går væk

Kontakt

Tøv ikke med at hive fat i mig. Jeg vil svare dig så hurtigt som muligt.