TILMELD DIG MIT NYHEDSBREV

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, modtager du samtidig mine 3 hjertemeditationer.
Du bekræfter også at have læst og accepteret mine betingelser for udsendelse af nyhedsbrev.
Der kommer normalt ca. et nyhedsbrev om måneden.
Du kan altid afmelde dig igen, skulle du ønske det.

DE 3 HJERTE MEDITATIONER

Mit største ønske er, at vi alle vender tilbage til vores sande natur, hvor vi alle lever fra hjertet og tager ansvar for vores følelser og energi. 

Jeg har en medfødt evne til at se bagom. Til at se, hvad der i virkeligheden foregår. Det er ikke noget, jeg tænker / ræsonnerer mig frem til, for svarene kommer indefra.

Jeg har lært at overgive mig og lytte til mit hjerte – også de gange, hvor svarene gør ondt. Hver gang, jeg er gået imod mit hjerte, har det medført kaos og en følelse af at være forkert. 

Når vi tør forene os med vores hjerte og virkelig give os hen og ikke mindst lytte, ja så opstår der magi. Dette spreder sig som ringe i vandet. 

Anette Traberg Lind

INFO:

Hvad sker der, når jeg tilmelder mig?

Over de næste 3 dage, modtager du hver dag en lille mail fra mig med en ny meditation i. Alle meditationer er skabt med et fokus på at komme i dybere kontakt til hjertet.
Dét, du kommer til at lære er:

HVAD SKAL DER TIL FOR AT LANDE I HJERTET?

Du skal ikke sidde på din meditationspude i mange timer hver dag, for at nærme dig dit hjerte. Det er virkelig simpelt og noget, du kan gøre i løbet af få sekunder…. Dog kan det ske, at det de første par gange lige kræver et par minutters tid. 

SKAL JEG VÆRE BANGE FOR DET, HJERTET FORTÆLLER MIG?

Nej. Jeg var dog selv MEGET overrasket over, hvad hjertet havde at fortælle mig 1. gang, jeg lyttede til meditationen “Gaven fra Hjertet”. Det var faktisk et wake-up call.

HVAD SKAL JEG BRUGE DEN VIDEN TIL?

Hjertets magnetiske energi er 60% (!) stærkere end din hjernes. Så hvis vi har minimal kontakt til hjertet, så har vi faktisk også minimal kontakt til vores stærkeste manifestations-kraftcenter.