Savner du informationer om kommende kurser, nye meditationer, yoga events og -rejser, eller er du blot nysgerrig på, hvad jeg render rundt og laver, så tilmeld dig mit nyhedsbrev – og fluks så lander der en lille gave i din indbakke. 

Vi hører igen og igen, at vi skal lytte til hjertet, men hvad betyder det, og hvad vil hjertet egentlig gerne fortælle dig?

Vi er så vant til kun at lytte til hovedet, at vi helt glemmer at lytte til kroppen og ikke mindst vores hjerte.
Men ved du, at hjertet sender langt flere signaler til hjernen end omvendt. Signalerne fra hjertet til hjernen påvirker opmærksomhed, perception, hukommelse, problemløsning og følelsesmæssige processer. Kort fortalt: Hjertet kan tænke, huske og lære uafhængigt af hjernen.

Så er du klar på at gå på opdagelse i dit hjerte?

Hvad sker der,

 når jeg tilmelder mig?

Over de næste 3 dage, modtager du hver dag en lille mail fra mig med en ny meditation i. Alle meditationer er skabt med et fokus på at komme i dybere kontakt til hjertet. 
Dét, du kommer til at lære er:

Hvad skal der til for at lande i hjertet?

Nej, du skal ikke sidde på din meditationspude i 3 timer hver dag for at nærme dig dit hjerte. Det er virkelig simpelt og noget, du kan gøre i løbet af få sekunder … Dog kan det ske, at det de første gange lige kræver et minuts tid.
 

Skal jeg være bange for det, hjertet fortæller mig?

Nej. Jeg var dog selv MEGET overrasket over, hvad hjertet havde at fortælle mig 1. gang, jeg lyttede til meditationen “Gaven fra Hjertet”. Det var faktisk et wake-up call”
 

Hvad skal jeg bruge den viden til?

Hjertets magnetiske energi er 60% (!) stærkere end din hjernes. Så hvis vi har minimal kontakt til hjertet, så har vi faktisk også minimal kontakt til vores stærkeste manifestations-kraftcenter.
 

 

Din afsnitstekst-kopi

Jeg er din underviser de næste tre dage!

Mit største ønske er, at vi alle vender tilbage til vores sande natur, hvor vi alle lever fra hjertet og tager ansvar for vores følelser og energi. 

Jeg har en medfødt evne til at se bagom. Til at se, hvad der i virkeligheden foregår. Det er ikke noget, jeg tænker/ræsonnerer mig frem til, for svarene kommer indefra.

Jeg har lært at overgive mig og lytte til mit hjerte – også de gange, hvor svarene gør ondt. Hver gang, jeg er gået imod mit hjerte, har det medført kaos og en følelse af at være forkert. 

Når vi tør forene os med vores hjerte og virkelig give os hen og ikke mindst lytte, ja så opstår der magi. Dette spreder sig som ringe i vandet.
Jeg underviser i spirituel bevidsthed og i at lande i kroppen og dermed i vores fundament. Jeg ser mig selv som en vejviser og en “record keeper” da jeg har hukommelse om tidligere liv og har en ren adgang til Akasha arkiverne).

Anette Traberg Lind

Onlineforløb

Er ved at finpudse de sidste detaljer til de kommenede online kurser. Du kan godt glæde dig – det bliver så godt.

Hede Midtjylland

Healing & Rum

En aften med dybe healinger, hvor vi træder ind og forløser stagnation, frygt mm og åbner (endnu mere) op for det simple og det enkle liv og dermed den ubetingede kærlighed.

Det er en invitation til at tage din kraft hjem, slippe dramaet og accepterer at dine omgivelser blot er statister i din verden. Herfra kan vi nemlig give plads til healing og transformation.

Anette går væk

Kontakt

Tøv ikke med at hive fat i mig. Jeg vil svare dig så hurtigt som muligt.