Træstubbe natur

Boost eller mere ro

Vi dealer alle med vores historier og nogle gange er der blot behov for “noget at læne sig ind i / op ad noget” og det er fjernhealing. Der er intet hokus pokus i det – men mere oceaner af ubetinget kærlighed. Vi er jo alle forbundet og påvirker konstant hinanden, da energi er ikke bundet af tid og rum.

Ofte vil du mærke at ”jeg går på” idet du har booket. Nogle fornemmer, at deres hjerte bliver mere roligt, andre at der kommer mere energi. Jeg mærker ind og sender det, der brug for. Det skali samme åndedrag siges, at jeg blot er kanal, altså jeg sender blot ud fra Skaberen.

Det kan du opleve

Det er individuelt hvordan du mærker healingen. Det du kan opleve er:

∞ At din energi bliver højnet

∞ At du mærker, at jeg træder ind i det fysiske rum, hvor du befinder dig

∞ At du mærker hænder på kroppen

∞ At kroppen sitre og prikker

∞ At kroppen bliver varm / kold

∞ At farver / billeder viser sig for dit indre blik

∞ At du kommer i kontakt med følelser som er fortrængt.

Efter du har modtaget healingen,, så vil energierne arbejde videre i din krop, og måske har du behov for at komme ekstra på toilettet. Drik gerne godt med vand for at understøtte processen. Fjernhealing kan føles kraftfuldt, rensende og meget livgivende.

Pris

325,- kr incl. moms

Klippekort

5 * fjernhealing 1.315,- kr incl. moms

Booking

Du booker ved at trykke på linket og derefter vælger du den ydelse, der passer bedst til dig.

Hvis du har behov hjælp ud over min normale arbejdstid, så send mig en mail på mail@anettetraberglind.com 

Beskriv gerne på max 10 – 12 linier hvad du ønsker hjælp til og hvornår, således jeg ved hvornår jeg skal “gå på”.

Hvis du ønsker at jeg skriver et par linjer til dig, om hvad jeg mærkede, så og fornemmede er prisen 550,- kr. inkl. moms

MEDITATION Anette Traberg Lind

Anette er bare fantastisk!

“Jeg har brugt Anette på mail, haft hende i telefonen og været på briksen hos hende i Silkeborg. Jeg bruger hende til stort og småt, og jeg føler mig meget set og forstået. Efter en omgang i Anettes nærvær føler jeg mig renset og lettet. Hun er en fantastisk dygtig healer og clairvoyant. Hun hjælper mig med at forstå nuværende handlingsmønstre, heale og ændre dem, der ikke tjener mig, og som jeg ønsker ændret. Hun arbejder med det, der foregår her og nu, overbevisninger jeg har taget til mig i barndommen eller fra tidligere liv. Hjælp fra Anette er en god omgang allround indre rengøring.”Neneh, studerende

No bullshit på en kærlig måde!

“Anettes healinger og læsninger er intet mindre end fantastiske.

Hun er altid spot on og har hver gang transformeret mine udfordringer med en selvfølgelig autoritet og enorm klarhed. Anette er sådan lidt “No Bullshit”, spot on og meget tydelig i sin kommunikation omkring det, man ønsker forløst og set på. Samtidig har hun en meget kærlig måde at formidle selv svære ting på. I flere dage efter en session er der lethed, og jeg oplever, at min intuition og selvstøtte er vokset enormt for hver gang.

Anette har mine varmeste anbefalinger.”

Sofiia, selvstændig

Anette er så meget spot on!

“Hun er klog og kærlig, og har den dejligste humor – og så holder det max, det hun formidler. Healings energien er høj og fantastisk virksom, og hendes blik giver altid dybt mening. Også i længden, og nogle gange først over tid, fordi der kan være så mange lag som spiller sammen og er ved at udfolde sig i en og i ens liv, mens andre slipper. Uanset hvad så har Anette altid fat i kernen!
Highly recommended. “

∞  

Savannah, selvstændig

Grin latter Anette

Onlineforløb

Er ved at finpudse de sidste detaljer til de kommenede online kurser. Du kan godt glæde dig – det bliver så godt.

Hede Midtjylland

Healingsaften

En aften med dybe healinger, hvor vi træder ind og forløser stagnation, frygt mm og åbner (endnu mere) op for det simple og det enkle liv og dermed den ubetingede kærlighed.

Det er en invitation til at tage din kraft hjem, slippe dramaet og accepterer at dine omgivelser blot er statister i din verden. Herfra kan vi nemlig give plads til healing og transformation.

Eyes Anette looking at you Monies

Session

Jeg møder dig lige dér, hvor du er, og hjælper med at skabe klarhed, plads, ro og ikke mindst transformation,

Jeg lytter til dig, og hvad der rør sig i dit liv – og derfra arbejder vi sammen videre. Intet er for småt…intet er for stort.