Træstubbe natur

Boost eller mere ro

Vi dealer alle med vores historier og nogle gange er der blot behov for “noget at læne sig ind i / op ad noget” og det er fjernhealing. Der er intet hokus pokus i det – men mere oceaner af ubetinget kærlighed. Vi er jo alle forbundet og påvirker konstant hinanden, da energi er ikke bundet af tid og rum.

Ofte vil du mærke at ”jeg går på” idet du har booket. Nogle fornemmer, at deres hjerte bliver mere roligt, andre at der kommer mere energi. Jeg mærker ind og sender det, der brug for. Det skal i samme åndedrag siges, at jeg blot er kanal, altså jeg sender blot ud fra Skaberen.

Det kan du opleve

Det er individuelt hvordan du mærker healingen. Det du kan opleve er:

∞ At din energi bliver højnet

∞ At du mærker, at jeg træder ind i det fysiske rum, hvor du befinder dig

∞ At du mærker hænder på kroppen

∞ At kroppen sitre og prikker

∞ At kroppen bliver varm / kold

∞ At farver / billeder viser sig for dit indre blik

∞ At du kommer i kontakt med følelser som er fortrængt.

Efter du har modtaget healingen,, så vil energierne arbejde videre i din krop, og måske har du behov for at komme ekstra på toilettet. Drik gerne godt med vand for at understøtte processen. Fjernhealing kan føles kraftfuldt, rensende og meget livgivende.

Pris

325,- kr 

550,- kr med feedback

Booking

Du booker ved at trykke på linket og derefter vælger du den ydelse, der passer bedst til dig.

Hvis du har behov hjælp ud over min normale arbejdstid, så send mig en mail på mail@anettetraberglind.com 

Beskriv gerne på max 10 – 12 linier hvad du ønsker hjælp til og hvornår, således jeg ved hvornår jeg skal “gå på”.

Du kan også booke fjernhealing med feedback, her skriver et par linjer til dig, om hvad jeg mærkede. 

MEDITATION Anette Traberg Lind

TESTIMONIALS

Anette er en engel i jordisk form!

“En engel med fødderne plantet godt og grundigt i den jyske muld og uden unødvendige dikkedarer. Vi har været meget udfordret med to sensitive børn i et traditionelt skolesystem. Her har Anette været GULD værd. Når jeg hverken har vidst ud eller ind, haft søvnløse nætter og dårligt har kunnet hænge sammen for tankemylder og bekymringer, har Anette med sit kærlige space givet mig troen og håbet tilbage. Der hvor jeg er faret vild i junglen, kommer hun med sine magiske helikopterbriller og får mig til at se lyst på livets større plan, helt ned på dagligdags niveau. Det er som at sætte et stik i, til en dyb dyb ro og stilhed indeni. TAK Anette, fordi dit store hjerte i DEN GRAD brænder for børn. Du gør en KÆMPE forskel “

∞  

Kirsten, selvstændig

Anette er nærværende og skarp!

“At have en session med Anette, er at genmøde en “gammel ven”. En ven fra mange inkarnationer til at sætte ord på det, jeg godt selv ved. En ven, der husker mig for mig, ser min sjæl og har modet til at fortælle, det jeg selv havde glemt. En ven, der ikke er bange for storheden eller gammelt mørke. En ven, der er nærværende og skarp på alle fronter.      

Af hjertet tak Anette for, at du er her. “                  

∞   

Pianoa, selvstændig

Anette har et special-abonnement opadtil

“Hvis der er noget Anette kan, så er det at give dig RO og TILLID til, at det skal nok gå. Jeg har gået til psykolog af flere omgange. Gode hjertelige mennesker med de bedste hensigter. Men i mit tilfælde rykker det ikke uden nogle velpudsede helikopterbriller. Uden disse briller er der måske nok en, der puster på skrammen og synes, at det er synd for mig, men jeg rager stadig rundt i blinde. MEN…sådan nogle velpudsede skarptseende og kærlige helikopter-briller har Anette. Hun har et special-abonnement opadtil, hvor hun lyn-hurtigt og med kærlig humor får dig til at se din situation i et nyt lys, og du får de her “Aha…så er det derfor at…” eller “Åhhh…det vidste jeg egentlig godt, nu du siger det, men jeg har ikke haft tillid, til det jeg mærkede.” Jeg vokser altid lige 10 cm efter en session hos Anette. 

Mit energibarometer stiger med mange grader, og jeg er parat til at smøge ærmerne op og komme igang igen. Hun er en stærk livline og kan meget let blive den husdoktor, du kan regne med i storm og blæst eller måske bare en bette vind. Anette har mine allervarmeste anbefalinger”                 

∞   

Kirsten, selvstændig

YOGA

Min kærlighed til kroppens magi og yoga er stor. 

Jeg har dyb fascination  for den langsomme yin yoga, hvor vi giver kroppen tid og plads til at give efter. Samtidig elsker jeg den mere legende og styrkende del af yoga’en som jeg underviser i i hot yoga. 

TIDLIGERE LIV

Nu har du muligheden for at dykke dybt og finde de forbandelser, løfter, og eder du aflagde tidligere, som stadig påvirker dig og her endeligt at frigøre dig fra dem, således at der bliver plads til at være den sjæl du er.

Anette går væk

Kontakt

Tøv ikke med at hive fat i mig. Jeg vil svare dig så hurtigt som muligt.