Fjernhealing. Boost eller mere ro

Groft sagt så er fjernhealing ”blot” ubetinget kærlighed.

Det kan være til stor gavn i de tilfælde, der er behov for et kærligt skub, mere ro eller i de tilfælde hvor sygdom, tid eller afstand er en hindring for at være fysisk tilstede. Du vælger selv, om du ønsker et boost, som er mere energi eller om du ønsker mere ro. Nogle gange har man behov for et spark bagi, andre gange handler det mere om at kunne finde ro.

Energi er ikke bundet af tid og rum.  Ofte vil du mærke at ”jeg går på” idet du har booket. Nogle fornemmer, at deres hjerte bliver mere roligt, andre at der kommer mere energi. Jeg mærker ind og sender det, der brug for.Det skal i samme åndedrag siges, at jeg blot er kanal, altså jeg sender blot ud fra Skaberen.

Det du kan opleve

Det er individuelt hvordan du mærker healingen. Det du kan opleve er:

∞   At din energi bliver højnet

∞   At du mærker, at jeg træder ind i det fysiske rum, hvor du befinder dig

∞   At du mærker hænder på kroppen

∞   At kroppen sitre og prikker

∞   At kroppen bliver varm / kold

∞   At farver / billeder viser sig for dit indre blik

∞   At du kommer i kontakt med følelser som er fortrængt.

Efter du har modtaget healingen, hvad enten det er et boost eller et ønske om mere ro, så vil energierne arbejde videre i din krop, og måske har du behov for at komme ekstra på toilettet. Drik gerne godt med vand for at understøtte processen

Fjernhealing kan føles kraftfuldt, rensende og meget livgivende.

DE PRAKTISKE DETALJER

Du booker ved at trykke på linket og derefter vælger du den ydelse der passer bedst til dig.

Hvis du har behov hjælp ud over min normale arbejdstid så send mig en mail på mail@anettetraberglind.com Beskriv gerne på max 10 – 12 linier hvad du ønsker hjælp til og hvornår, således jeg ved hvornår jeg skal “gå på”

Pris:

250,- ind. moms

´BOOK HER