Du taster din e-mail og  der lander en éngangskode på e-mail eller SMS (hvis vi har dit nummer) 

Så taster du koden ind, og så er du logget på  i “1 måned” – eller indtil du aktivt logger af igen.

Nu kan du booke, hvad du ønsker 

Nu kan du klikke på dit navn øverst og se, hvad du har købt hos mig. 

Du kan også aflyse dine tider, se status på dine klippekort mm.