Kom dybere ind og ned i kroppen

Vi er i et rum hvor 10 infrarøde paneler i loftet varmer rummet op til 30 grader. De infrarøde strålers arbejde kan bedst beskrives ved, at de starter en vibration i cellerene og denne bevægelse skaber varmen indefra. Denne varme absorberes let i hele kroppen; vores blodkar udvides,  blodcirkulationen øges, eventuelle smerter lindres og affaldsstofferne kan nemmere frigives. Bedre blodcirkulation tillader mere ilt at nå områder i kroppen som er skadede /lukkede. De dybe varmestråler er ikke kun til gavn for lymfeknuder, kirtler, blodkar og nerver under overfladen af huden, men når også ud til muskler, væv og vitale organer i de dybeste dele af kroppen.

Fordelene ved infrarød varme:

   ∞ Lindrer led- og gigtsmerter samt stivhed

   ∞ Øger fleksibilitet, styrke og udholdenhed

   ∞ Forbedrer blodcirkulationen

   ∞ Fedtforbrænder og øger dit stofskifte

   ∞ Fremskynder udrensning af affald – og giftstoffer

   ∞ Forynger og forskønner huden

Vi bruger varmen både i healing yin yoga og i hot yoga’en. Du kan godt glæde dig for kombinationen af infrarød varme og yoga er ren magi. 

Yoga Hot yoga Silkeborg Anette Traberg Lind

Anette er så meget spot on!

“Hun er klog og kærlig, og har den dejligste humor – og så holder det max, det hun formidler. Healings energien er høj og fantastisk virksom, og hendes blik giver altid dybt mening. Også i længden, og nogle gange først over tid, fordi der kan være så mange lag som spiller sammen og er ved at udfolde sig i en og i ens liv, mens andre slipper. Uanset hvad så harAnette altid fat i kernen!
Highly recommended.”

Savannah, selvstændig

No bullshit på en kærlig måde!

“Anettes healinger og læsninger er intet mindre end fantastiske. 

Hun er altid spot on og har hver gang transformeret mine udfordringer med en selvfølgelig autoritet og enorm klarhed. Anette er sådan lidt “No Bullshit”, spot on og meget tydelig i sin kommunikation omkring det, man ønsker forløst og set på. Samtidig har hun en meget kærlig måde at formidle selv svære ting på. I flere dage efter en session er der lethed, og jeg oplever, at min intuition og selvstøtte er vokset enormt for hver gang. 

Anette har mine varmeste anbefalinger.”

Sofiia, selvstændig

Et kursus, der sparker r..! Wow!

Jeg føler, at Anette ikke blot ser mig, men også ser min sjæl og nænsomt men meget præcist viser mig på rette vej.
Jeg er vild med den måde,
Anette formidler på, og jeg er utrolig glad for at jeg meldte mig til kurset. Jeg tror mere på mig selv og har fået så mange brugbare redskaber med mig, der giver dyb mening. Anette er fantastisk og jeg glæder mig til fortsat
at lære.

Lisa, sygeplejerske

Grin latter Anette

Onlineforløb

Er ved at finpudse de sidste detaljer til de kommenede online kurser. Du kan godt glæde dig – det bliver så godt.

Hede Midtjylland

Healingsaften

En aften med dybe healinger, hvor vi træder ind og forløser stagnation, frygt mm og åbner (endnu mere) op for det simple og det enkle liv og dermed den ubetingede kærlighed.

Det er en invitation til at tage din kraft hjem, slippe dramaet og accepterer at dine omgivelser blot er statister i din verden. Herfra kan vi nemlig give plads til healing og transformation.

Anette går væk

Kontakt

Tøv ikke med at hive fat i mig. Jeg vil svare dig så hurtigt som muligt.