GENE KEYS LÆSNING

MIT MØDE MED GEN-NØGLERNE VAR AT FINDE HJEM!

At finde min profil ud fra mit fødselstidspunkt, har givet mig svar og mening. Det har både givet svar på min bagage, min viden om tidligere liv, og hvad der er sket her på jorden. Jeg har fået spærret mine øjne op, og set på mine dybe sår, og fået en forståelse af hvad der sker når jeg falder ind i skyggeområdet. 

Jeg har (endelig) forstået mit fundament, og hvorledes jeg har behov for at styrke dét. Min indre verden har åbnet sig, og givet svar og forklaringer på hvorfor jeg har handlet som jeg har, i eksempelvis kærlighedsforhold. Ved opdagelsen af Gen-nøglerne er jeg kort sagt: hjemvendt. 

Dette vil jeg hjerteligt også hjælpe dig til. 

Gen-nøglerne er vores kort til vores indre verden, det er her hvor der er adgang til en større dybde af vores sjæls natur. Du vil møde dine skygger, for kun ved at vedkende dig dem og herfra transformere, kan du modtage gaven. Måske kan du endda åbne endnu mere op for en dybere og en større viden. 

Her bliver min fornemmeste opgave at guide dig ind i Gen-nøglernes fantastiske univers. Din opgave bliver at lave arbejdet, for det er alene du som kan. Når du vender hjem, og tør at stå ansigt til ansigt med dine egne dæmoner, så er det hér den magiske dybe transformation kan ske. 

Når jeg begynder læsningen af Gen-nøglerne for dig, så lad mig gerne vide om der er særlige områder du ønsker fokus på:

∞ dit fundament

∞ hvad du har behov for, for at styrke dit fundament

∞ dit kærlighedsliv

∞ hvor ligger dine problematikker – og hvorfor ramler du ind i den samme type gang efter gang.

∞ dine udfordringer  

hvad der nærer din sjæl

∞ dit kald og hvad der tjener dig bedst, og ikke mindst hvad der løfter dig

∞ andre ønsker

Under læsningen kan vi selvfølgelig komme mere eller mindre omkring alle tænkelige emner, men ønsker du særlige fokusområder, så vil jeg anbefale dig på forhånd at udvælge enkelte. 

Hvad jeg har brug for

For at finde dine Gen-nøgler skal jeg bruge din fødselsdag, samt eksakte tidspunkt. Det betyder ingen slinger i valsen, hvor der går 5 minutter den ene eller den anden vej. 

Kender du ikke dit fødselstidspunkt, så kan jeg desværre ikke hjælpe dig. Hvis du er født i Danmark kan du få hjælp til at finde tidspunktet på borger.dk. Her skal du være opmærksom på at der kan være 6 måneders behandlingstid. 

Herefter vil jeg bruge 1-1,5 time på at finde dine Gen-nøgler frem, og herefter bruger vi 1-1,5 time på overleveringen. 

PRIS

Intropris er på 1.900,- (jeg har brug for at dygtiggøre mig – blot så du ikke forventer at det hele ligger på rygraden).  

Normalt prisen bliver 3.650,-

Lad mig det vide, hvis du ønsker vores samtale at blive optaget, så modtager du en mp3 fil  bagefter.

Vi kan mødes via

∞ Telefon 3051 7090

∞ Skype: anette.traberg.lind

∞ Zoom: Anette Traberg Lind

∞ Mail: mail@anettetraberglind.com

∞ Tværgade 7C, 8600 Silkeborg.

Kvinde I sort gråt hår

TESTIMONIALS

Anette er en engel i jordisk form!

“En engel med fødderne plantet godt og grundigt i den jyske muld og uden unødvendige dikkedarer. Vi har været meget udfordret med to sensitive børn i et traditionelt skolesystem. Her har Anette været GULD værd. Når jeg hverken har vidst ud eller ind, haft søvnløse nætter og dårligt har kunnet hænge sammen for tankemylder og bekymringer, har Anette med sit kærlige space givet mig troen og håbet tilbage. Der hvor jeg er faret vild i junglen, kommer hun med sine magiske helikopterbriller og får mig til at se lyst på livets større plan, helt ned på dagligdags niveau. Det er som at sætte et stik i, til en dyb dyb ro og stilhed indeni. TAK Anette, fordi dit store hjerte i DEN GRAD brænder for børn. Du gør en KÆMPE forskel “

∞  

Kirsten, selvstændig

Anette er nærværende og skarp!

“At have en session med Anette, er at genmøde en “gammel ven”. En ven fra mange inkarnationer til at sætte ord på det, jeg godt selv ved. En ven, der husker mig for mig, ser min sjæl og har modet til at fortælle, det jeg selv havde glemt. En ven, der ikke er bange for storheden eller gammelt mørke. En ven, der er nærværende og skarp på alle fronter.      

Af hjertet tak Anette for, at du er her. “                  

∞   

Pianoa, selvstændig

Anette har et special-abonnement opadtil

“Hvis der er noget Anette kan, så er det at give dig RO og TILLID til, at det skal nok gå. Jeg har gået til psykolog af flere omgange. Gode hjertelige mennesker med de bedste hensigter. Men i mit tilfælde rykker det ikke uden nogle velpudsede helikopterbriller. Uden disse briller er der måske nok en, der puster på skrammen og synes, at det er synd for mig, men jeg rager stadig rundt i blinde. MEN…sådan nogle velpudsede skarptseende og kærlige helikopter-briller har Anette. Hun har et special-abonnement opadtil, hvor hun lyn-hurtigt og med kærlig humor får dig til at se din situation i et nyt lys, og du får de her “Aha…så er det derfor at…” eller “Åhhh…det vidste jeg egentlig godt, nu du siger det, men jeg har ikke haft tillid, til det jeg mærkede.” Jeg vokser altid lige 10 cm efter en session hos Anette. 

Mit energibarometer stiger med mange grader, og jeg er parat til at smøge ærmerne op og komme igang igen. Hun er en stærk livline og kan meget let blive den husdoktor, du kan regne med i storm og blæst eller måske bare en bette vind. Anette har mine allervarmeste anbefalinger”                 

∞   

Kirsten, selvstændig

YOGA

Min kærlighed til kroppens magi og yoga er stor. 

Jeg har dyb fascination  for den langsomme yin yoga, hvor vi giver kroppen tid og plads til at give efter. Samtidig elsker jeg den mere legende og styrkende del af yoga’en som jeg underviser i i hot yoga. 

TIDLIGERE LIV

Nu har du muligheden for at dykke dybt og finde de forbandelser, løfter, og eder du aflagde tidligere, som stadig påvirker dig og her endeligt at frigøre dig fra dem, således at der bliver plads til at være den sjæl du er.

Anette går væk

Kontakt

Tøv ikke med at hive fat i mig. Jeg vil svare dig så hurtigt som muligt.