GENE KEYS LÆSNING

MIT MØDE MED GEN-NØGLERNE VAR AT FINDE HJEM!

At finde min profil ud fra mit fødselstidspunkt, har givet mig svar og mening. Det har både givet svar på min bagage, min viden om tidligere liv, og hvad der er sket her på jorden. Jeg har fået spærret mine øjne op, og set på mine dybe sår, og fået en forståelse af hvad der sker når jeg falder ind i skyggeområdet. 

Jeg har (endelig) forstået mit fundament, og hvorledes jeg har behov for at styrke dét. Min indre verden har åbnet sig, og givet svar og forklaringer på hvorfor jeg har handlet som jeg har, i eksempelvis kærlighedsforhold. Ved opdagelsen af Gen-nøglerne er jeg kort sagt: hjemvendt. 

Dette vil jeg hjerteligt også hjælpe dig til. 

Gene keys læsning: Sjælens koder

Gene Keys læsning er en unik rejse ind i dybden af din sjæls natur. Denne læsning fokuserer på at afsløre din personlige profil baseret på dine fødsels oplysninger. Gennem nøje analyse og tolkning af dine gen-nøgler vil jeg give dig indblik i din bagage, tidligere livserfaringer og de begivenheder, der har formet din rejse her på jorden. Ved at analysere de enkelte gene keys, som er koder forbundet med bestemte livsaspekter, får du et spejl til din indre verden. Processen kræver præcise oplysninger om din fødselsdag, hvorfor det er nødvendigt, at jeg får det eksakte tidspunkt for din fødsel. Under læsningen vil jeg bruge omkring 1-1,5 time på at finde dine gen-nøgler frem, hvorefter overleveringen foregår.

Find hjem i dit fundament

Gene Keys læsning åbner døren til en dybere forståelse af dig selv og dine handlinger. Du vil opdage, at selv de mest komplekse følelsesmæssige reaktioner og mønstre begynder at give mening. Ved at erkende og omfavne dine skygger – de aspekter af dig selv, du måske har undertrykt eller ignoreret – kan du begynde en dyb transformation. Denne proces åbner vejen til at realisere dine sande talenter og gaver, som ligger gemt bag de skygger, du bærer.

Gene Keys læsning giver dig redskaber til at styrke dit fundament og navigere gennem livet med større selvsikkerhed og klarhed. Ved at forstå dine gene keys kan du træffe mere autentiske valg og skabe dybere forbindelser til dig selv og andre omkring dig. Lad mig være din guide i denne rejse.

HVAD JEG HAR BRUG FOR?

For at finde dine Gen-nøgler skal jeg bruge din fødselsdag,  eksakte tidspunkt og sted. 
Kender du ikke dit fødselstidspunkt, så kan jeg desværre ikke hjælpe dig. Nogle gange er et ca. tidspunkt nok, andre gange skaber blot et par minutter en kæmpe forskel.  Hvis du er født i Danmark kan du få hjælp til at finde tidspunktet på borger.dk. Her skal du være opmærksom på at der kan være ca. 1 års behandlingstid. 

Herefter vil jeg bruge 1-1,5 time på at finde dine Gen-nøgler frem, og herefter bruger vi 1-1,5 time på overleveringen.

Vi mødes via:
Telefon / Zoom / Live (Nørregade 51, 8620 Kjellerup)

Intropris er på 1.900 kr.