CLEARING

CLEARING FRA HJERTET  OG DERFRA FRA DEN DYBESTE SKABENDE ENERGI

haute-stock-photography-subscription-mocha-collection-final-3

Du kender sikkert til at:

Et eller andet bliver ved med at gentage sig, der et en følelse af at sidde fast, der noget som nærmest følelse umuligt at slippe af med / at opnå, og ikke mindst at du er r*v træt af det.

Her kommer clearing ind, nærmest som et magisk redskab.

For jeg kontakter her din sjæl og dermed din essens og finder frem til hvad der er, der holder dig tilbage, hvad der skete og ikke mindst hvorfor du ikke har sluppet det endnu. Når jeg har alle detaljerne kan jeg lave clearingen. Den indtaler jeg på en lydfil og sender til dig.

Vores sjæl husker alt, både fra dette liv men også fra tidligere inkarnationer. Det som jeg ofte møder er et traumechok, og som har umuligt gjort videre udvikling, da traumet bliver ved med at ligge og arbejde i baggrunden. Ergo der skal en clearing til.

Mit speciale

Det som er kendetegnet den måde jeg arbejder på er, at jeg altid er i dyb kontakt med hjertet.  Ved at gå ind et bestemt sted i hjertet, åbner jeg op for en dyb forbindelse til  Skabelsen / Oneness (energien har mange navne), og herfra har jeg fri adgang til din sjæl og essens. Hvilket selvfølgelig kun sker når jeg har fået tilladelse via en booking – ellers ville jeg jo blive bims og miste fokus på mig selv. 

Når jeg kontakter din sjæl og din essens, får jeg vist nogle små film om hvad det er der holder dig tilbage og hvor traumechokket stammer fra – det kan både være nuværende liv, men også fra tidligere eller endda fra et kollektivt sår. Jeg bliver ved med at spørge ind, til jeg har det fulde og hele billede.

Når jeg har roden, kernen i historien, så clearer jeg og mærker og ser herfra hvordan livsenergierne ændre sig. 
Selve clearingen indtaler jeg og sender lydfilen til dig. Du er selvfølgelig velkommen til at lytte til clearingen lige så mange gange du lyster – nogle gange så hører vi noget nyt efter at have lyttet til clearingen et par gange. 

Groft sagt så kan man sige at med en clearing så er du fri for selv at “grave” billedet frem, at vi tager en overhalingsbane og får det clearet og dermed lettere og nemmere kan fortsætte vores liv. 

1.175 kr.