CLEARING

CLEARING FRA HJERTET  OG DERFRA FRA DEN DYBESTE SKABENDE ENERGI

Du kender sikkert til at:

  • et eller andet bliver ved med at gentage sig,
  • der et en følelse af at sidde fast,
  • der er noget som nærmest følelse umuligt at slippe af med / at opnå,
  • og ikke mindst at du er r*v træt af det.

Her kommer clearing ind, nærmest som et magisk redskab.
For jeg kontakter her din sjæl og dermed din essens og finder frem til hvad der er, der holder dig tilbage, hvad der skete og ikke mindst hvorfor du ikke har sluppet det endnu. Når jeg har alle detaljerne kan jeg lave clearingen. Den indtaler jeg på en lydfil og sender til dig.

Vores sjæl husker alt, både fra dette liv men også fra tidligere inkarnationer. Det som jeg ofte møder er et traumechok, og som har umuligt gjort videre udvikling, da traumet bliver ved med at ligge og arbejde i baggrunden. Ergo der skal en clearing til.

Mit speciale

Det som er kendetegnet den måde jeg arbejder på er, at jeg altid er i dyb kontakt med hjertet.  
Ved at gå ind et bestemt sted i hjertet, åbner jeg op for en dyb forbindelse til  Skabelsen / Oneness (energien har mange navne), og herfra har jeg fri adgang til din sjæl og essens. Hvilket selvfølgelig kun sker når jeg har fået tilladelse via en booking – ellers ville jeg jo blive bims og miste fokus på mig selv. Når jeg kontakter din sjæl og din essens, får jeg vist nogle små film om hvad det er der holder dig tilbage og hvor traumechokket stammer fra. Jeg bliver ved med at spørge ind, til jeg har det fulde og hele billede.

Når jeg har roden, kernen i historien, så clearer jeg og mærker og ser herfra hvordan livsenergierne ændre sig. 
Selve clearingen indtaler jeg og sender lydfilen til dig. Du er selvfølgelig velkommen til at lytte til clearingen lige så mange gange du lyster – nogle gange så hører vi noget nyt efter at have lyttet til clearingen et par gange. 

Groft sagt så kan man sige at med en clearing så er du fri for selv at “grave” billedet frem, at vi tager en overhalingsbane og får det clearet og dermed lettere og nemmere kan fortsætte vores liv. 

Pris

1.450,-

Anette Traberg Lind Spirituel bevidsthed, Balance, Silkeborg, Spiral, Tidligere liv

TESTIMONIALS

Favner alle med kæmpe respekt og kærlighed.​

Anette er et af de skønneste mennesker, jeg kender. Samtidig er hun virkelig dygtig til at formidle alt sin viden med sin dejlige humor og med en lethed, som gør det nemmere at forholde sig til.

Hvis du gerne vil videre med din udvikling i livet, og gerne vil møde en som mærker, og ser dig lige som den du er, så vil jeg anbefale dig at møde Anette, hun er så vidunderlig.

Rosemai, selvstændig

No bullshit på en kærlig måde!​

Anettes healinger og læsninger er intet mindre end fantastiske. 

Hun er altid spot on og har hver gang transformeret mine udfordringer med en selvfølgelig autoritet og enorm klarhed. Anette er sådan lidt “No Bullshit”, spot on og meget tydelig i sin kommunikation omkring det, man ønsker forløst og set på. Samtidig har hun en meget kærlig måde at formidle selv svære ting på. I flere dage efter en session er der lethed, og jeg oplever, at min intuition og selvstøtte er vokset enormt for hver gang. 

Anette har mine varmeste anbefalinger.”

Sofiia, selvstændig

Et kursus, der sparker r..! Wow!​

Jeg føler, at Anette ikke blot ser mig, men også ser min sjæl og nænsomt men meget præcist viser mig på rette vej. 

Jeg er vild med den måde, Anette formidler på, og jeg er utrolig glad for at jeg meldte mig til kurset. Jeg tror mere på mig selv og har fået så mange brugbare redskaber med mig, der giver dyb mening. Anette er fantastisk og jeg glæder mig til fortsat at lære.

Lisa, sygeplejerske

yoga silkeborg

YOGA

Min kærlighed til kroppens magi og yoga er stor. 

Jeg har dyb fascination  for den langsomme yin yoga, hvor vi giver kroppen tid og plads til at give efter. Samtidig elsker jeg den mere legende og styrkende del af yoga’en som jeg underviser i i hot yoga. 

TIDLIGERE LIV

Nu har du muligheden for at dykke dybt og finde de forbandelser, løfter, og eder du aflagde tidligere, som stadig påvirker dig og her endeligt at frigøre dig fra dem, således at der bliver plads til at være den sjæl du er.

Anette går væk

Kontakt

Tøv ikke med at hive fat i mig. Jeg vil svare dig så hurtigt som muligt.