DER ER FORSKELLIGE GRUNDE TIL AT FÅ RENSET HUSET ELLER AT FÅ HJÆLP TIL AT HUSET SOLGT. 

Måske sidder du fast med en bolig der bare ikke vil sælges og du aner ikke hvad du skal gøre, og her kommer “hjælp til hussalg og – renselse” ind.
Nogle bruger mig inden huset bliver sat til salg, andre undervejs og nogle bruger mig “bare” for at få huset renset, således at der ikke hænger energi fra tidligere ejere. 

Du kender sikkert til at:

  • Der er et eller andet off og du aner ikke hvad det. 
  • Du har prøvet forskellige ting, men salget vil bare ikke ske.
  • Du begynder at tænke på om det overhovedet er en god ide at sælge.
  • Du begynder at tvivle på din beslutning. 

Nogle gange er det så tydeligt for mig, hvad der skal ske – måske er prisen en anelse off, måske har du “kontrakt” med huset og dermed kan du ikke sælge det, og måske er det noget helt tredje. 

Her kommer clearing ind, nærmest som et magisk redskab.

Jeg kontakter stedet og finder frem til hvad der er, der holder det tilbage, hvad der skete og ikke mindst hvorfor det ikke vil slippe. Når jeg har alle detaljerne kan jeg lave clearingen. Den indtaler jeg på en lydfil og sender til dig.

Mit arbejde

Det som er kendetegnet den måde jeg arbejder på er, at jeg altid er i dyb kontakt med hjertet.  Ved at gå ind et bestemt sted i hjertet, åbner jeg op for en dyb forbindelse til  Skabelsen / Oneness (energien har mange navne), og herfra kan jeg finde dit hjem / sommerhus etc. Jeg dobbelt tjekker altid at jeg har fat i det rigtige sted, inden jeg starter oprydningen….det er jo ikke din nabos hus jeg skal tage fat i. Jeg går kun på når jeg har tilladelse via en booking / telefon opringning / sms – ellers ville jeg jo blive bims og miste fokus på mig selv. 

Når jeg ser de forskellige grunde der holder energien tilbage for et salg, så clearer jeg og mærker og ser herfra hvordan livsenergierne ændre sig. 
Selve clearingen indtaler jeg og sender lydfilen til dig. Du er selvfølgelig velkommen til at lytte til clearingen lige så mange gange du lyster – nogle gange så hører vi noget nyt efter at have lyttet til clearingen et par gange. 

1.175 kr.
Anette Traberg Lind