NÆRVÆR, YOGA & MEDITATION

Kom og land i kroppen i den varme sal

Vi starter med 1,5 times healing yin yoga inden vi glider ind i en dyb meditation.

Du spørger måske dig selv, hvad healing yin yoga er? For mig er det simpleste svar; en kombination af det bedste fra min verden! Denne del af min yogapraksis foregår i et opvarmet studie i Silkeborg. Timen foregår i 30 graders infrarød, hvor varmepanellerne varmer rummet og din krop op. Som din guide vil jeg tage hånd om dig – fra du ligger på måtten til timens afslutning. I mit space får musklerne lov til at give slip og slappe af, så du kan opleve hjertets magi indefra og ud.

Bliv mødt der, hvor du er: Yoga for alle

Hos mig kan alle være med – og du behøver ikke at have de nødvendige redskaber for at booke en time med mig. I studiet har vi alt det nødvendige. Det eneste, du skal medbringe, er dig selv, en vandflaske og lysten til at give slip. Det er nemlig dét, healing yin yoga handler om – tid til at give slip og lade kroppen finde roen: Det, der kan ske, når vi begynder at mærke os selv og kroppen, så tårerne pludselig begynder at løbe, uden at vi kan forklare hvorfor… Når vi begynder at bruge det dybe åndedræt, starter vi bearbejdelsen af de følelser, traumer og chok, der ligger indlejret i kroppen. Jeg guider og hjælper dig med at blive i kroppen i de lange stræk – og langsomt men sikkert vil du opleve, at du bliver bedre og bedre til at være i nuet.

Vi glider direkte videre ind i meditationen, hvor vi skal endnu mere plads til at slippe det følelsesmæssige stof. Præcis hvilken meditation og kanalisering det bliver, ved jeg først når vi er samlet i rummet. 

TID

Næste gang bliver efter sommerferien 

275 kr.

STED

Hagemannsvej 18B, 8600 Silkeborg.