Kombination af det bedste af mine 2 verdner – yin yoga og healing! Vi mødes i et 30 grader varmt rum (knap så varmt som til hot yoga), hvor muskler kan få lov til at give slip og slappe af. Der kan forekomme meditations rejser, guidning ind og ned i kroppen samt healinger.

Savner du ro i kroppen? At dine muskler får lov til at give slip? At alt det pres vi normalt udsætter vores krop og dermed os selv for opfanges af kroppen, så har du nu muligheden for at give dig selv plads og rum til at give kroppen tid til at give efter. Vi ligger i stillinger i mellem et par minutter og på til 8-10 minutter og nyder at varmen fra de infrarøde stråler kan “åbne” kroppen op. 

Det er det her, det hele handler om – tid til at give slip og lade kroppen finde roen. Det, der kan ske, når vi begynder at mærke os selv og kroppen, er at tårerne pludselig begynder at løbe uden at vi kan forklare hvorfor… Det, der ofte sker, er at hjernen synes at det er frygtelig hårdt – for pludselig bliver den sat ud af spillet og nu er det bare kroppen sammen med åndedrættet, der får taletid / der skal tale.

Når vi begynder at bruge det dybe åndedræt, ind gennem næsen og ud gennem munden og med udånding helt nede fra bugen af, begynder vi at bearbejde de følelser, traumer, chok mm der ligger og gemmer sig i kroppen. Ved at forsætte med de langsomme og dybe vejrtrækninger understøtter vi kroppen til at slippe spændinger. Vi finder dybere ind og ned i kroppen. Jeg guider og hjælper dig med at blive i kroppen i de lange stræk, og langsomt men sikkert vil du opleve, at du bliver bedre og bedre til at bare være i nuet – en stærk mindfull oplevelse.

Det kræver ingen fysisk styrke at deltage.

Hvis du er hypermobil i nogle led, vil jeg bede dig om at holde igen – således at du ikke presser dig selv længere ud i hypermobiliteten. Hvis du derimod er stivet i kroppen vil jeg anbefale at give dig tid – og til at lytte ind. Der er en eller flere grunde til at kroppen har sat grænserne for tidligt. Man kan beskrive timerne som et indre indblik i hvordan kroppen har det + at vi begynder den rejse indad til en krop, hvor leddene bliver centreret og kroppen bliver stærk og smidig.

Tid

Tirsdage kl. 19.00 – 20.30

Pris
Klippekort

Klippekort giver adgang enkelte klasser og er gyldige i 6 måneder fra købsdato.

I kan sagtens være flere om 1 klippekort. I booker selvfølgelig bare det antal pladser I skal bruge. 

Sted

Hagemannsvej 18B, 8600 Silkeborg.

TESTIMONIALS

Favner alle med kæmpe respekt og kærlighed.​

Anette er et af de skønneste mennesker, jeg kender. Samtidig er hun virkelig dygtig til at formidle alt sin viden med sin dejlige humor og med en lethed, som gør det nemmere at forholde sig til.

Hvis du gerne vil videre med din udvikling i livet, og gerne vil møde en som mærker, og ser dig lige som den du er, så vil jeg anbefale dig at møde Anette, hun er så vidunderlig.

Rosemai, selvstændig

No bullshit på en kærlig måde!​

Anettes healinger og læsninger er intet mindre end fantastiske. 

Hun er altid spot on og har hver gang transformeret mine udfordringer med en selvfølgelig autoritet og enorm klarhed. Anette er sådan lidt “No Bullshit”, spot on og meget tydelig i sin kommunikation omkring det, man ønsker forløst og set på. Samtidig har hun en meget kærlig måde at formidle selv svære ting på. I flere dage efter en session er der lethed, og jeg oplever, at min intuition og selvstøtte er vokset enormt for hver gang. 

Anette har mine varmeste anbefalinger.”

Sofiia, selvstændig

Et kursus, der sparker r..! Wow!​

Jeg føler, at Anette ikke blot ser mig, men også ser min sjæl og nænsomt men meget præcist viser mig på rette vej. 

Jeg er vild med den måde, Anette formidler på, og jeg er utrolig glad for at jeg meldte mig til kurset. Jeg tror mere på mig selv og har fået så mange brugbare redskaber med mig, der giver dyb mening. Anette er fantastisk og jeg glæder mig til fortsat at lære.

Lisa, sygeplejerske

Anette Traberg Lind

Onlineforløb

Er ved at finpudse de sidste detaljer til de kommenede online kurser. Du kan godt glæde dig – det bliver så godt.

Hede Midtjylland

Healingsaften

En aften med dybe healinger, hvor vi træder ind og forløser stagnation, frygt mm og åbner (endnu mere) op for det simple og det enkle liv og dermed den ubetingede kærlighed.

Det er en invitation til at tage din kraft hjem, slippe dramaet og accepterer at dine omgivelser blot er statister i din verden. Herfra kan vi nemlig give plads til healing og transformation.

Anette går væk

Kontakt

Tøv ikke med at hive fat i mig. Jeg vil svare dig så hurtigt som muligt.