TIDLIGERE LIV

HVAD HAR DU MED FRA TIDLIGERE LIV OG HVORDAN PÅVIRKER DET DIG NU?

Øjne Anette kikker direkte Monies

Alle nuancerne er vigtige

Nu har du muligheden for at dykke dybt og finde de forbandelser, løfter, og eder du aflagde tidligere, som stadig påvirker dig og her endeligt at frigøre dig fra dem, således at der bliver plads til at være den sjæl du er.

Som jeg ser os mennesker så er vi unikke hver især. Jeg ser os som små børn i en flyverdragt, og at den kan indefra være fyldt ud, hullet, lappet, stivnet etc. Det medfører at vi har svært ved at bevæge os, at stå ved hvem vi er…eller at vi ligefrem giver vores kraft væk til andre. 

Jo mere vi får en flyverdragt som følger vores krop og vore bevægelser, jo nemmere er det at være dem vi er. Så er du klar til at frigøre energi? At få transformeret din flyverdragt, således at den følger din krop og at du atter kan fremstå som den sjæl du er.

At kunne huske tidligere liv er for mig velkendt. Dette har jeg kunnet siden barnsben, uden jeg selv forstod hvorfor jeg havde hukommelse om andre liv, end det som jeg var i.
Det mest interessante for mig ved tidligere liv, er at finde frem til det vi ikke forstod, og det vi ikke accepterede da vi døde. Hvilken læring tog vi ikke med os videre? Samt ikke mindst hvordan påvirker det os nu?

Ofte vil der være tre-fem tidligere liv som ligger og spænder ben. Skal jeg hjælpe dig med at forstå hvilke og ikke mindst cleare og transformere det? 

Pris

2.350,-

Afsæt 75 – 90 minutter til samtalen.

Vi mødes via

∞ Telefon 3051 7090

∞ Mail: mail@anettetraberglind.com

∞ Zoom: Anette Traberg Lind

∞ Nørregade 51, 8620 Kjellerup

Kontakt

Skriv evt. en mail, hvis der er noget bestemt du ønsker vi skal kikke på. 

Kvinde I sort gråt hår

TESTIMONIALS

Favner alle med kæmpe respekt og kærlighed.​

Anette er et af de skønneste mennesker, jeg kender. Samtidig er hun virkelig dygtig til at formidle alt sin viden med sin dejlige humor og med en lethed, som gør det nemmere at forholde sig til.

Hvis du gerne vil videre med din udvikling i livet, og gerne vil møde en som mærker, og ser dig lige som den du er, så vil jeg anbefale dig at møde Anette, hun er så vidunderlig.

Rosemai, selvstændig

No bullshit på en kærlig måde!​

Anettes healinger og læsninger er intet mindre end fantastiske. 

Hun er altid spot on og har hver gang transformeret mine udfordringer med en selvfølgelig autoritet og enorm klarhed. Anette er sådan lidt “No Bullshit”, spot on og meget tydelig i sin kommunikation omkring det, man ønsker forløst og set på. Samtidig har hun en meget kærlig måde at formidle selv svære ting på. I flere dage efter en session er der lethed, og jeg oplever, at min intuition og selvstøtte er vokset enormt for hver gang. 

Anette har mine varmeste anbefalinger.”

Sofiia, selvstændig

Et kursus, der sparker r..! Wow!​

Jeg føler, at Anette ikke blot ser mig, men også ser min sjæl og nænsomt men meget præcist viser mig på rette vej. 

Jeg er vild med den måde, Anette formidler på, og jeg er utrolig glad for at jeg meldte mig til kurset. Jeg tror mere på mig selv og har fået så mange brugbare redskaber med mig, der giver dyb mening. Anette er fantastisk og jeg glæder mig til fortsat at lære.

Lisa, sygeplejerske