SPIRITUEL RÅDGIVNING

DER ER FORSKELLIGE GRUNDE TIL AT FÅ SPIRITUEL RÅDGIVNING. FOR LIGE SÅ FORSKELLIGE VI MENNESKER ER, LIGE SÅ FORSKELLIGE ER SESSIONERNE.

Måske har du allerede en fornemmelse af hvad du vil have forløst – men det som kommer frem er ikke altid det du troede, eller håbede på. 

En spirituel rådgivning giver dig ro, klarhed, forståelse og retning.

Jeg møder dig i et ikke dømmende rum, hvor det vi normalt ikke ønsker frem, er tilladt.

Alt er tilladt 

FORSTÅ DINE HISTORIER

Jeg mærker ret hurtigt, hvilke historier der ligger og arbejder bagved. Det kan være historier der ligger langt tilbage i familie linjerne, og det kan være historier vi selv har med fra tidligere liv. Det interessante er at kroppen, sindet, og sjælen husker…..og det husker alt dét, som vi prøver at fornægte eller glemme. Så er du klar til at gå på et indre arbejde?

De første syv år af vores liv bevæger vi os i Theta hjernebølgerne. Det er i disse år vores indlæringskurve er høj. Vi lærer at gå, spise selv, gå på toilettet. Vi lærer sprog, empati og meget mere. Sagt på en anden måde, er det i disse år vores hjerne kan ses som en svamp. Vi tager alle informationer ind, som overhovedet er os mulige. Det er i disse år vi skaber vores (livs) fundament, og vores overbevisninger.

De syv første år kan ikke gøre det alene, for du kan faktisk gå helt tilbage til undfangelsen, og hele ni måneder før dette. Her har du mærket hvordan din mor har haft det, mens hun ventede sig. Du ville også kunne mærke om der har været andre i hendes mave tidligere, før du kom til. Både fostre som blev, og de som blev tabt. Al dette sætter aftryk i dig, og derfor vil du bære nogle mønstre med dig som du højst sandsynligt ikke er bevidst om. Er tiden ikke inde til at slippe disse? Således du giver dig lov til at leve dit liv, med de overbevisninger som passer hertil? 

Anette Traberg Lind Spirituel bevidsthed, Hot Yoga, Balance, Yin Yoga, Silkeborg

Som barn lærte jeg at give plads. Jeg lærte at kunne se andres smerte, og samtidig lade mig stå stærkt i mig selv, ikke at sidstnævnte altid lykkedes. De seneste år har jeg arbejdet en stor del, med at forstå min historie. Jeg er opvokset på en gård nord for Silkeborg, sammen med min mor, far og to storebrødre. Herudover havde vi en stor flok af plejebørn. Som 11 årig mistede jeg min højt elskede pleje lillebror, og derfra lukkede jeg mit hjerte for den dybe ubetingede kærlighed. Det skulle vise sig blot at blive en del af en større plan, og dette var dermed med til at sætte retning for mit liv. I mange år begravede jeg mit hjerte bag en mur af ubearbejdede følelser, og hver gang potentielle kærester kom for tæt på, så skubbede jeg dem væk igen. Dette blev et mønster, og en måde at overleve på. 

Det var først da jeg brød sammen tilbage i december 2007, at jeg mærkede at nu var der ikke mere plads i min krop, og herfra startede min rejse tilbage til hjertet, og tilbage til den dybe kærlighed. Om jeg er landet? Ja, det er jeg. Samtidig er jeg, og vil altid være, nysgerrig på de dybere lag. Min lyst til at udforske disse, vil fortsat stå. 

SPIRITUEL RÅDGIVNING: VEJEN TIL KLARHED

Spirituel rådgivning handler om at skabe klarhed og forståelse i dit liv og fjerne de blokeringer, der står i vejen for din personlige udfoldelse. Det kan handle om alt fra små undren til store livskriser. Jeg går i dybden, fokuserer på dine følelser og hjælper dig med at finde den retning, der føles rigtig for dig. Livets store spørgsmål kan være udfordrende, men jeg er her for at hjælpe dig med at afdække svarene. Ved hjælp af mine clairvoyante evner kan jeg mærke energier – både i dig og i de mennesker omkring dig. Jeg kan se bag facader og finde ud af, hvad der virkelig foregår. Uanset hvor du står, møder jeg dig, præcis hvor du er.

EN NY RETNING FOR FREMTIDEN

Jeg arbejder ikke kun med, hvor du er nu, men også med, hvor du har været i dine tidligere liv.  Kroppen, sindet og sjælen husker alt – også det, vi forsøger at fornægte eller glemme. Med mig som din spirituelle guide kan du udforske de handlingsmønstre, der hidtil har været skjulte, og herigennem få indsigt i de elementer, som har formet dig og dine valg. Dette giver dig mulighed for at tage ved læring og integrere nye mønstre i dit fremtidige liv. Jeg arbejder både med personlig udvikling og mærker andres energier i hvorind du er. Som kanal kan jeg tilgå de inderste sandheder og give dig fornyet retning.

Mit arbejde

Jeg har en gave i at kunne se fra et andet perspektiv; at se hvad der egentlig foregår og dermed skabe klarhed og forståelse samt at få clearet det der ligger og blokerer. 

Jeg kontakter din essens diamant, og åbner dermed op for din sjæl og din højere bevidsthed. Jeg bruger mine clairvoyante evner og ser, hvad der blokerer dig for at udfolde dig. Jeg bruger også coaching, så du kan mærke din indre styrke og værdi, og skabe bevidsthed over dine næste skridt. En spirituel rådgivning er transformerende, og vil give dig bevidsthed, klarhed og styrke, så du igen er tro mod dig. 

Undervejs kommer du dybere ind i dig og indser nogle sandheder. Her tager du ansvar for de omstændigheder du står i, og kan herfra forløse de blokeringer og historier du fortæller dig selv. Nogle historier kan have lange og dybe rødder, og her er det vigtigt at der bliver arbejdet med at få hele roden med op. Jeg guider og coacher dig hele vejen, når vi først har fået perspektivet på plads. Det jeg kan hjælpe dig med er:

  • At se og indse, det du ikke vil
  • At fortælle dig om historierne bag
  • At tage din kraft hjem
  • At sørge for at du står stærkt i dig selv
  • At udfolde dit fulde potentiale

Vi mødes via:

Telefon /zoom / Live (Nørregade 51, 8620 Kjellerup) / på mail: mail@anettetraberglind.com

Lad mig det vide, hvis du ønsker vores samtale at blive optaget, så modtager du en mp3 fil  bagefter.
Aftentider + weekend tider er dobbelt op i pris.

1 time: 1.500 kr. 
Studerende får 20% – brug koden “Tillid”
Svar på mail / sms /messenger: 325 kr.