SPIRITUEL RÅDGIVNING

DER ER FORSKELLIGE GRUNDE TIL AT FÅ SPIRITUEL RÅDGIVNING. FOR LIGE SÅ FORSKELLIGE VI MENNESKER ER, LIGE SÅ FORSKELLIGE ER SESSIONERNE.

Måske har du allerede en fornemmelse af hvad du vil have forløst – men det som kommer frem er ikke altid det du troede, eller håbede på. 

En spirituel rådgivning giver dig ro, klarhed, forståelse og retning.

Det eneste jeg kan love dig, er at jeg møder dig der hvor du er.

Alt er tilladt 

Jeg møder dig i et ikke dømmende rum, hvor det vi normalt ikke ønsker frem, er tilladt.

FORSTÅ DINE HISTORIER

Jeg mærker ret hurtigt, hvilke historier der ligger og arbejder bagved. Det kan være historier der ligger langt tilbage i familie linjerne, og det kan være historier vi selv har med fra tidligere liv. Det interessante er at kroppen, sindet, og sjælen husker…..og det husker alt dét, som vi prøver at fornægte eller glemme. Så er du klar til at gå på et indre arbejde?

De første syv år af vores liv bevæger vi os i Theta hjernebølgerne. Det er i disse år vores indlæringskurve er høj. Vi lærer at gå, spise selv, gå på toilettet. Vi lærer sprog, empati og meget mere. Sagt på en anden måde, er det i disse år vores hjerne kan ses som en svamp. Vi tager alle informationer ind, som overhovedet er os mulige. Det er i disse år vi skaber vores (livs) fundament, og vores overbevisninger.

De syv første år kan ikke gøre det alene, for du kan faktisk gå helt tilbage til undfangelsen, og hele ni måneder før dette. Her har du mærket hvordan din mor har haft det, mens hun ventede sig. Du ville også kunne mærke om der har været andre i hendes mave tidligere, før du kom til. Både fostre som blev, og de som blev tabt. Al dette sætter aftryk i dig, og derfor vil du bære nogle mønstre med dig som du højst sandsynligt ikke er bevidst om. Er tiden ikke inde til at slippe disse? Således du giver dig lov til at leve dit liv, med de overbevisninger som passer hertil? 

Anette Traberg Lind Spirituel bevidsthed, Hot Yoga, Balance, Yin Yoga, Silkeborg

Som barn lærte jeg at give plads. Jeg lærte at kunne se andres smerte, og samtidig lade mig stå stærkt i mig selv, ikke at sidstnævnte altid lykkedes. De seneste år har jeg arbejdet en stor del, med at forstå min historie. Jeg er opvokset på en gård nord for Silkeborg, sammen med min mor, far og to storebrødre. Herudover havde vi en stor flok af plejebørn. Som 11 årig mistede jeg min højt elskede pleje lillebror, og derfra lukkede jeg mit hjerte for den dybe ubetingede kærlighed. Det skulle vise sig blot at blive en del af en større plan, og dette var dermed med til at sætte retning for mit liv. I mange år begravede jeg mit hjerte bag en mur af ubearbejdede følelser, og hver gang potentielle kærester kom for tæt på, så skubbede jeg dem væk igen. Dette blev et mønster, og en måde at overleve på. 

Det var først da jeg brød sammen tilbage i december 2007, at jeg mærkede at nu var der ikke mere plads i min krop, og herfra startede min rejse tilbage til hjertet, og tilbage til den dybe kærlighed. Om jeg er landet? Ja, det er jeg. Samtidig er jeg, og vil altid være, nysgerrig på de dybere lag. Min lyst til at udforske disse, vil fortsat stå. 

Mit arbejde

Jeg har en gave i at kunne se fra et andet perspektiv; at se hvad der egentlig foregår og dermed skabe klarhed og forståelse samt at få clearet det der ligger og blokerer. 

Jeg kontakter din essens diamant, og åbner dermed op for din sjæl og din højere bevidsthed. Jeg bruger mine clairvoyante evner og ser, hvad der blokerer dig for at udfolde dig. Jeg bruger også coaching, så du kan mærke din indre styrke og værdi, og skabe bevidsthed over dine næste skridt. En spirituel rådgivning er transformerende, og vil give dig bevidsthed, klarhed og styrke, så du igen er tro mod dig. 

Undervejs kommer du dybere ind i dig og indser nogle sandheder. Her tager du ansvar for de omstændigheder du står i, og kan herfra forløse de blokeringer og historier du fortæller dig selv. Nogle historier kan have lange og dybe rødder, og her er det vigtigt at der bliver arbejdet med at få hele roden med op. Jeg guider og coacher dig hele vejen, når vi først har fået perspektivet på plads. Det jeg kan hjælpe dig med er:

∞ At se og indse, det du ikke vil

∞ At fortælle dig om historierne bag

∞ At tage din kraft hjem

∞ At sørge for at du står stærkt i dig selv

∞ At udfolde dit fulde potentiale

Pris

1 time: 1.400,-
Du betaler for den tid du bruger = du kan booke 15, 30 og 60 minutter. 
Studerende får 20% – brug da koden  “Tillid”

Svar på mail, sms, messenger: 275,-  

Aftentider + weekend tider er dobbelt op i pris.

Lad mig det vide, hvis du ønsker vores samtale at blive optaget, så modtager du en mp3 fil  bagefter.

Vi kan mødes via

∞ Telefon 3051 7090

∞ Skype: anette.traberg.lind

∞ Zoom: Anette Traberg Lind

∞ Mail: mail@anettetraberglind.com

∞ Nørregade 51, 8620 Kjellerup.

Kvinde I sort gråt hår

TESTIMONIALS

Favner alle med kæmpe respekt og kærlighed.​

Anette er et af de skønneste mennesker, jeg kender. Samtidig er hun virkelig dygtig til at formidle alt sin viden med sin dejlige humor og med en lethed, som gør det nemmere at forholde sig til.

Hvis du gerne vil videre med din udvikling i livet, og gerne vil møde en som mærker, og ser dig lige som den du er, så vil jeg anbefale dig at møde Anette, hun er så vidunderlig.

Rosemai, selvstændig

No bullshit på en kærlig måde!​

Anettes healinger og læsninger er intet mindre end fantastiske. 

Hun er altid spot on og har hver gang transformeret mine udfordringer med en selvfølgelig autoritet og enorm klarhed. Anette er sådan lidt “No Bullshit”, spot on og meget tydelig i sin kommunikation omkring det, man ønsker forløst og set på. Samtidig har hun en meget kærlig måde at formidle selv svære ting på. I flere dage efter en session er der lethed, og jeg oplever, at min intuition og selvstøtte er vokset enormt for hver gang. Anette har mine varmeste anbefalinger.”

Sofiia, selvstændig

kosmiske gallafest

Bare tusind, tusind tak for den vildeste session i dag. Jeg har aldrig prøvet noget lignende. Den bedste beskrivelse af det, jeg oplever nu, er, at jeg, siden jeg ringede til dig, har været med til en kosmisk gallafest. Transformations- og transitenergien omslutter og gennemstrømmer stadig min krop, som har løftet sig til nye frekvenser.
 
Som altid var alle dine ord spot on. Evig taknemlighed til dig.
 
Gitte, selvstændig
 
yoga silkeborg

YOGA

Min kærlighed til kroppens magi og yoga er stor. 

Jeg har dyb fascination  for den langsomme yin yoga, hvor vi giver kroppen tid og plads til at give efter. Samtidig elsker jeg den mere legende og styrkende del af yoga’en som jeg underviser i i hot yoga. 

TIDLIGERE LIV

Nu har du muligheden for at dykke dybt og finde de forbandelser, løfter, og eder du aflagde tidligere, som stadig påvirker dig og her endeligt at frigøre dig fra dem, således at der bliver plads til at være den sjæl du er.

Anette går væk

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til mine ydelser, yogahold eller andet herinde, så tøv ikke med at hive fat i mig. Jeg vil svare dig så hurtigt som muligt.