HEALING YIN YOGA

OPLEV HJERTETS MAGI INDEFRA

Du spørger måske dig selv, hvad healing yin yoga er? For mig er det simpleste svar; en kombination af det bedste fra min verden! Denne del af min yogapraksis foregår i et opvarmet studie i Silkeborg. Timen foregår i 30 graders infrarød, hvor varmepanellerne varmer rummet og din krop op. Som din guide vil jeg tage hånd om dig – fra du ligger på måtten til timens afslutning. Der kan forekomme meditationsrejser, guidning ind og ned i kroppen samt healinger. I mit space får musklerne lov til at give slip og slappe af, så du kan opleve hjertets magi indefra og ud.

Savner du ro i kroppen?

I min healing yin yoga fokuserer vi på at få arbejdet kroppen igennem i langsomme, rolige stræk. Mange af øvelserne er centreret om de store giv-slip organer, hvorfor det er vigtigt at trække vejret og lade sig selv lande i kroppen. Alt det pres, vi normalt udsætter vores krop for, har du nu muligheden for at give slip på. Vi ligger i stillinger imellem et par minutter og op til ti minutter. Du vil opleve, at varmen fra de infrarøde stråler åbner kroppen op og skaber et åndeligt pusterum. Her skal du ikke forholde dig til stressen fra hverdagen – snarere er der plads til at mærke sig selv.

Bliv mødt der, hvor du er: Yoga for alle

Hos mig kan alle være med – og du behøver ikke at have de nødvendige redskaber for at booke en time med mig. I studiet har vi alt det nødvendige. Det eneste, du skal medbringe, er dig selv, en vandflaske og lysten til at give slip. Det er nemlig dét, healing yin yoga handler om – tid til at give slip og lade kroppen finde roen: Det, der kan ske, når vi begynder at mærke os selv og kroppen, så tårerne pludselig begynder at løbe, uden at vi kan forklare hvorfor… Når vi begynder at bruge det dybe åndedræt, starter vi bearbejdelsen af de følelser, traumer og chok, der ligger indlejret i kroppen. Jeg guider og hjælper dig med at blive i kroppen i de lange stræk – og langsomt men sikkert vil du opleve, at du bliver bedre og bedre til at være i nuet.

YIN YOGA – ET RUM AF FORDYBELSE

I Yin Yoga går vi imod den hektiske hverdag og træder ind i et studie, hvor infrarøde varmepaneller omfavner dig i 30 grader. Det er et rum af fordybelse, hvor du er afskåret fra virkelighedens distraktioner – her er der plads til dig.

Under min Healing Yin Yoga fokuserer vi på langsomme, dybe stræk, der arbejder sig gennem kroppen. Vi koncentrerer os om de store giv-slip organer, hvor vejrtrækning og nærvær er afgørende. Hver stilling holdes i op til ti minutter, mens den infrarøde varme åbner kroppen og skaber et spirituelt pusterum. Jeg vil være din guide fra start til slut, vejlede dig gennem hver øvelse og ind i kroppen, så du kan omfavne krop og sind – og hele dine sår indefra og ud. Alle er velkomne – uanset om du er erfaren yogaelev eller nybegynder i studiet i Silkeborg..

HEALING I KROP OG SIND: PLADS TIL AT GIVE SIG HEN

Yin Yoga er en praksis, hvor vi arbejder med det kropslige og det spirituelle i en unik fusion. Det dybe åndedræt, du praktiserer under hver stilling, sætter gang i bearbejdelsen af gamle følelser, traumer og chok, der kan være gemt i din krop. Min vejledning under Yin Yoga hjælper dig med at forblive til stede i dette sårbare øjeblik. Langsomt, men sikkert, vil du opleve en nyfunden energi til at udfordre, forløse og acceptere kroppens fysik og de intime følelser, der ulmer under overfladen. I mit rum er der plads til at mærke efter og give sig hen.

STED

Hagemannsvej 18B, 8600 Silkeborg.