Hvilke gaver ligger der gemt i hjertet? Hvad er det vi overser/glemmer og måske ligefrem ikke vil indse?

Ved hjælp af denne meditation kan  kraften fra hjertet igen fylde dit liv.

Lady grey hair

Denne lydfil er genial, hvis du føler, at du bliver ved med at slæbe noget med fra dine forfædre, og det at slippe det virke nærmest umuligt.

Her går vi nemlig ind og arbejder med det på en smuk og meget enkel måde. Øvelsen stammer fra familie-opstillings terapien

Savner du jord-forbindelse eller blot en dybere kontakt?

Tænker du den feminine kraft som blød/svag/underdanig så lyt endelig her.

Tiden er nemlig mere end klar til, at vi forbinder os med den kraftfulde feminine kraft….uden at vi mister den maskuline lineære retning.

Billedet er af Jean-Michel Bihorel

Kvinde ved træ

TESTIMONIALS

Anette er en gave sendt fra Gud!​

“Anette er en gave sendt fra Gud. Hun ser mig fra mit højeste, når jeg ikke selv kan, og kaster lys der, hvor jeg selv kun mærker mørke. Hun giver mig tro og håb og formidler med sin væren både kærlighed og klarhed. Anette fylder et hvilket som helst rum og har en naturlig og kærlig autoritet.
Tak for dig, Anette”

Camille, selvstændig

Anette guider mig i fuld kærlighed ind til min indre visdom!

“Siden Anette introducerede mig for Theta’en, har mit liv og min verden ikke været den samme. Ikke blot er hun en superdygtig formidler med et fantastisk nærvær, men det selvsamme og virkeligt værdifulde nærvær strømmer også ud ved 1:1 sessioner. Det er sjældent, man møder en behandler eller underviser, der så gavmildt deler ud. Anette besidder et unikt talent for at komme direkte til sagen, ind i kernen og indtil roden af den problematik eller begrænsning, du oplever – og nærmest magisk forløse den. Samtidig tillader hun på fineste vis, at erkendelserne opstår og lander i mig, frem for at diagnosticere og stemple mig. Jeg oplever, at jeg i fuld kærlighed bliver guidet lige præcis derhen, hvor min indre visdom og power kan tage over, og det er den største gave. Anette har min fuldhjertede anbefaling.”

Kristine, selvstændig

Anette er den bedste!

“Mit møde med Anette har været ikke mindre end fantastisk. Fra ikke at kunne mærke mig selv (smerter) er mit liv ved at tage en skøn drejning. Jeg kan takke Anette, hun kan bare sine ting og vil anbefale hende til absolut alle. Kun de ALLER BEDSTE anbefalinger herfra, hun er den bedste.”

Annemaii, selvstændig

Grin latter Anette

Onlineforløb

Er ved at finpudse de sidste detaljer til de kommenede online kurser. Du kan godt glæde dig – det bliver så godt.

Power kraft kvinde transformation

Fjernhealing

Vi dealer alle med vores historier og nogle gange er der blot behov for “noget at læne sig ind i / op ad” og det er fjernhealing. Der er intet hokus pokus i det – men mere oceaner af ubetinget kærlighed.

Hede natur

Session

Jeg møder dig lige dér, hvor du er, og hjælper med at skabe klarhed, plads, ro og ikke mindst transformation,

Jeg lytter til dig, og hvad der rør sig i dit liv – og derfra arbejder vi sammen videre. Intet er for småt…intet er for stort.