KURSER & ARRANGEMENTER
Anette Traberg Lind bevidsthed

Endelig er jeg klar med eget materiale.

Hjertets ekspansion er titlen på min uddannelse, hvor “Åbn for hjertets visdom” og “Reinvestering af hjertets kraft” er de 2 første kurser. Der kommer 2-3 niveauer mere på – men de er endnu ikke skrevet færdige. 

“Familiens skjulte gaver” og “Akasha arkivets vidunderlige verden” er separate kurser. 

Hjertes ekspansion Anette Traberg Lind Theta

Tidligere ThetaHealing® basis – nu udvidet uddannelse med egen viden 

På denne uddannelse åbner vi op for den bevidsthed der ligger i hjertet, for hjertet tåler alt, ved alt, håber alt og udholder alt. Hjertet bærer på en dyb og unik bevidsthed som er mange gange større end vores hjerne. Når vi forbinder os til vores hjerte kommer vi hjem, men vi kan også møde smerte, sorg, og stress som vi måske har gemt på, eller fortrængt. 

Reinvestering af hjertets kraft

Denne hold kræver at du har taget “Åbn for hjertets visdom” (eller ThetaHealing®  Basis hos mig)

Vi mødte den dybe hjerte kontakt i “Åbn for hjertets visdom“, og nu dykker vi dybere. 

På uddannelsen “Hjertets Ekspansion”, hvor del 2 er “Reinvestering af hjertets kraft”, møder vi ind og tjekker ind i os selv – og åbner os for det som er sket siden sidst. 

Anette Traberg Lind healing

Kom med bagom og opdag de skjulte gaver, og mønstre som ligger og arbejder i din familie linje, på din arbejdsplads, og i din vennekreds.

Nogle af mønstrene kender du allerede, men du kender måske ikke den egentlige grund hertil. Andre mønstre vil være spritnye, og du vil kunne opdage at der også hører sig skjulte gaver med, og der vil uden tvivl opstå flere aha-oplevelser for dig. 

Akasha Anette Traberg Lind

I dette kursus dykker vi ind i det fantastiske bibliotek i universet, det såkaldte Akasha arkiv. 

I Akasha arkivet vil vi finde at vi hver især har en skuffe som rummer information om tidligere, nuværende og fremtidige liv. Vi kan her finde optegnelse over tanker, følelser og begivenheder, som er foregået. Hvad har du med dig fra tidligere liv, og hvordan påvirker det dig nu?

TESTIMONIALS

Favner alle med kæmpe respekt og kærlighed.​

Anette er et af de skønneste mennesker, jeg kender. Samtidig er hun virkelig dygtig til at formidle alt sin viden med sin dejlige humor og med en lethed, som gør det nemmere at forholde sig til.

Hvis du gerne vil videre med din udvikling i livet, og gerne vil møde en som mærker, og ser dig lige som den du er, så vil jeg anbefale dig at møde Anette, hun er så vidunderlig.

Rosemai, selvstændig

No bullshit på en kærlig måde!​

Anettes healinger og læsninger er intet mindre end fantastiske. 

Hun er altid spot on og har hver gang transformeret mine udfordringer med en selvfølgelig autoritet og enorm klarhed. Anette er sådan lidt “No Bullshit”, spot on og meget tydelig i sin kommunikation omkring det, man ønsker forløst og set på. Samtidig har hun en meget kærlig måde at formidle selv svære ting på. I flere dage efter en session er der lethed, og jeg oplever, at min intuition og selvstøtte er vokset enormt for hver gang. 

Anette har mine varmeste anbefalinger.”

Sofiia, selvstændig

Et kursus, der sparker r..! Wow!​

Jeg føler, at Anette ikke blot ser mig, men også ser min sjæl og nænsomt men meget præcist viser mig på rette vej. 

Jeg er vild med den måde, Anette formidler på, og jeg er utrolig glad for at jeg meldte mig til kurset. Jeg tror mere på mig selv og har fået så mange brugbare redskaber med mig, der giver dyb mening. Anette er fantastisk og jeg glæder mig til fortsat at lære.

Lisa, sygeplejerske

Anette Traberg Lind

Onlineforløb

Er ved at finpudse de sidste detaljer til de kommenede online kurser. Du kan godt glæde dig – det bliver så godt.

Hede Midtjylland

Healing & Rum

En aften med dybe healinger, hvor vi træder ind og forløser stagnation, frygt mm og åbner (endnu mere) op for det simple og det enkle liv og dermed den ubetingede kærlighed.

Det er en invitation til at tage din kraft hjem, slippe dramaet og accepterer at dine omgivelser blot er statister i din verden. Herfra kan vi nemlig give plads til healing og transformation.

Anette går væk

Kontakt

Tøv ikke med at hive fat i mig. Jeg vil svare dig så hurtigt som muligt.